semmi rosszat v negatívat nem írtam Thomas...olvasd el mégegyszer....a személyedről végképp semmit, sokszor te nem azt olvasod ami oda van írva, hanem valami egész mást
A mínuszolómnak nekem üzenem, hogy a primkó agya rászorul az intenzív fejlesztésre... ha pedig reménytelen, akkor verje a falba és talán a maradék is turmixolódik...
:D
Ha jó irányba megy napi, ha nem akkor swing miért baj ez. mindenki spekulánsnak indul aztán előbb utóbb hosszútávú befektető lesz. tavaly oszti előtt vásároltam be felvettem az aprót, majd végig vettem az esést majd az emelkedést is. Menjen csak vissza 15000 re ráöntöm a piacra az biztos. :) Nem tudom jónak írom-e ahogy láttam elég feszült vagy ma. relax van.
Nem értem, miért kell anyázni, ha más-más véleményen vannak, vagy ha nem jön be amit szeretne az ember. Mostanában ricsiztem, nem is túl rosszul. Tegnap fogadtam a fel-re, ma adtam szinte pont a max-on. Majd betettem vételt a tegnapi átlagra, gondolván, addig leszúrhat és dolgom után láttam. Mire visszaértem, megvéve és még jól alá is esett, nyerő ment a levesbe (még nincs realizálva). Nem hibáztatok senkit, nem anyázok senkivel, nem dől össze a világ, így jártam, meg még valószínűleg fogok is. Semmi sem számít igazán és kevés dolog számít egyáltalán. link
Csak szépen lassan megfontoltan. Nekem régről van elég sok, de sohasem aggódtam miatta. Nagyon sok vas van ám beépítve a Mol finomítókba. Még ha jon a fluxus kondenzátor is, ócskavasként még akkor is sokat fog érni.
Az olajipar vége? Ilyen olajárak mellett inkabb a reneszánsz jon majd. Jobban aggódnék, ha napelemgyar reszvenyem lenne.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.