Nem voltam gép közelben, és olyankor nem írok, csak nézem az értékeket, és mikor láttam, hogy 14.8xx, akkor arra gondoltam, hogy ha most gépnél lennék, beírnám, hogy Balu most vegyél 600 db-ot, utánna fél évig ne is lássalak!!!
Egyébként én semmit nem várok a kgy-től. Megszavazzák az osztit, de az add el a hírre sztori erre nem érvényes, mert ki az a hülye arra ad el, hogy megszavazzák az osztit, meg az eddig sem pletyka volt, hanem hír.
Bejelentést nem várok, de ha lesz, akkor az tuti pozitív lesz, tehát up.
Szóval szerintem most kgy-től függetlenül szórakozunk a 15-ös ellenállásnál, és minél tovább vagyunk itt, annál erősebb támasz lesz ez majd rövidesen...
Segíts kérlek! A stop limit árat hogyan tudom beállítani? Ha például 14850-nél már el a akarom adni( mert félek, hogy tovább esik) akkor mondjuk beállítok egy 14.860-as aktiválási árat?
Aki most arra gondol hogy esnie kellene, az nem tudom miért éppen most számít rá, amikor ma szavazzák meg az osztalékot, kb 500 ft részvényenként.
Legalább annyival kellene emelkednie ma, ha meg csökkenni fog, akkor kukába lehet hajintani az összes részvényt.
És ahhoz a verzióhoz mit szólsz, hogy az általad említett 1-2 év múlva esedékes esés előtt elmegy 24-ig, ott eladom a 12-es vételeimet, majd az esés után visszaveszem 5.000-n, és mehet újra 24-ig?
13 000 alatt érdemes venni, addig hanyagolni kell.
1-2 év és lesz itt akkora esés hogy csuhaj és akkor majd mindenki bevásárolhat aki eddig még nem tette.
Sőt még az is, aki olcsón vette és elpocsékolta már.
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.