m15, de az előbb rajzoltam. nagyon ideálisan 38400 foghatta volna, de 38100 stop zónát határoztam meg. Beálltak 38200 körülre. 37900 = -20% Bear szint.
m15, de az előbb rajzoltam. nagyon ideálisan 38400 foghatta volna, de 38100 stop zónát határoztam meg. Beálltak 38200 körülre. 37900 = -20% Bear szint.
Halló fiúk, rég jártam erre! Gondoltam beköszönök, mivel otika hozta az általam megjósolt, nála már szokásos hulló kést, vagyis azt a shortot amivel mindig jól tudtam keresni. Gyönyörű ahogy hullik alá!
már tavaly is volt rola szo ugy hogy 4-5 évre elöre volt inkább a meglátás de a feltételeket elmondtam és még ez év első felében bele is illet a képbe ami van OTP-ben de utána megváltozott a karaterisztikája ai a technikai részét illeti és végül kiderült nem ok nélkül mert azota a monetáris politikában se az jött amit már 2022 óta várnak... és az ujabb emelési ciklussal már szignifikánsá is tették... szoval a chartok elöbb mutatták a piac árazta hogy bankoknak gatya lesz... csak a tetön kitömtek mindenkit igy nehezen esett le a tantusz sokaknak de mély elemzéssel nagyon jol lehetett látni ki ver át kit... iratkoz fel te is a chatornámra... mert minden el volt magyarázva hol mi történik és hény darab papirral lettek kiömve a tetön...
igazábol nem trumo volt a feltétel hanem a nemzetközi hangulat amit egy QE okoz a háboru nem lényeg csak az hogy támogatva vannak e a szegények és megy e a pénz nyomda aminek hatására a dollár össze omlik... ez volt a feltétele a 100K-nak... helyette kamat emelési ciklus indult... hitel piacokon év eleje otta stresz vagy feszült helyzet stb pont az ellenkezöje történik mint aminek kéne hogy támogassa az elképzelésem... a gazdaság igy nem tud prosperálni amikor a bankok is hasitanak...
https://www.investing.com/indices/germany-30-chart A piac azt mutatja,h 24800 nem is dupla alj, hanem 24790, picit aláfikkant. Tudod miért? "prémium stop", prémium VIP beszálló a nagyoknak, anno talán te írtad. alj söprés, a nagyok beszállója. úgy tudnak prémium nagy beszállóhoz jutni, hogy közben érdemi pattanás nincs. Szimplán a lepattanóra játszottak, arra,h stoppoljon a remegő kezű 24800-nál, ők meg BUY 24790. Ha a DAX 24800 tartott, jó eséllyel az OTP is mehetne egy picit északra. DAX felett 2 GAP, ezt látja a bátor longos. az OTP meg közel -5000, gyakorlatilag 2 nap alatt.
OTP részvényesek ide!