ne igyunk előre a medve bőrére :D Azon a hídon akkor megyünk át amikor odaértünk :D DE ha ez bekövetkezne nem tartom kizártnak egy részleges realizálást . 25% ot mondjuk a kot követő felszúrásban.
én pont ezt írtam tegnap Jokernek, B korrekcióval számolt, szerintem meg túl magasra jött fel, longos jeleket láttam, inkább. de persze ez tippmix, mint mindig. gratula a kitartóknak, longos bátor pilótáknak.
Fundamentálisan nincs probléma az OTP-vel. Tehát ha esni is fog, az nem a funda miatt lesz. Kb. ezt írkálom én is, várom a TS KO-t, előbb utóbb úgyis eljön a pillanat.
DAX GAP UP. ettől még a kötvénypara az kötvénypara. Próbálnak megnyugtatóan hatni a hírek. Látszólag bejött, eddig. DAX már augusztus 20 óta tartotta az órás aljakat, várható volt egy korrekciós patt. kb. az esés felét ledolgozta, mára. OTP szintén ezt a "várható" megnyugvást mutatta tegnap, bár kicsit késve, vagy előszéllel. szintek: 45900 megerősítíett támasz zóna. inverz fej váll feeling 45300 fej, 45900 vállak, nyakvonal 46400. ennek a számított célárja kb. 47500. majd kiderül.
Pakisztáni és iráni vezetők tárgyaltak és ők előreléptek, miközben az ománi partoknál szétlőttek egy hajót. Beszarok már a híreknek... Ugyan melyiknek hisz majd a piac?
még annyi hogy ha megnézed adrián elemzéseit, ő is azt szokta írni az otp korrekció esetén nem szokta elérni a korrekciós célokat, viszont emelkedésben tovább szokott menni
Hát ezek pesszimista számoknak tűnnek nekem. Szóval forgalom visszatért, olaj épp lefelé tart ismét -1% ban eddig. Ha ezeket nézem + holnap új long certi jön ami még plusz orgalmat generál majd így egyelőre adná magát az hogy holnapig mehetnénk 47 fölé is. De hát ki tudja hogy mi lesz, lehet csak engedték kicsit feljebb mert nem akarják nagyon leverni, vagy mert ez az árfolyam egyelőre megfelel a nagyoknak. Viszont így év végére meglehet az a 50k simán
OTP részvényesek ide!