Lófasz ki van már ezzel a szerencsétlen dax-al.Mit össze nem küzd a 25ezerrel.Egyszerűen képtelen szignifikánsan átvinni.Mindig lepettan róla.Ha rendesen átvinné mi is mehetnénk 50ezer felé.
https://www.portfolio.hu/global/20260721/lecsapott-iran-megsemmisult-a-kulcsfontossagu-uzem-851104 A csapásra az Egyesült Államok és Irán közötti feszültség újbóli
kiéleződése közepette került sor, miután Donald Trump elnök "lejártnak"
nyilvánította az Iránnal kötött tűzszünetet - írta a CNBC. Nem úgy volt, hogy 10 napos tűzszünet lép életbe tegnaptól? Én már képtelen vagyok követni a híreket... főleg ezeket...
44500-45000-45700 támasz 46400 ellenállás. Ennyit látni, semmi többet. Óráson van egy 45930 végpontunk, az előző órás alj 45970, tehát ezt próbálják tartani. A kis tf-es túlvettséget oldalazza ki. Órás kiment a bollingerből, de már visszajött. a 4h-ra felpattant, kivárt, már felfele is haladhatna. Közben dax napi min. Olaj pattant 14:15-kor, az olaj már lassan átfogja a tegnapi napot, a tűzszünet "békés" hatása:D NQ kicsit elengedte a longot, kis tf-en.
Szerintem meg hat nezopont kerdese de belefert, de egyertelmu tul volt reagalva, amin orban oroszpartisaga nem segitett. Nagyjabol bv ig esett. Az ala ritkan esett eddig az arfolyam. De nem a dupla teto meg ize miatt hanem a haboru miatt esett. Onnantol kezdve robbant fel a profitunk.
Ráadásul mindkét országban van érdekeltség. Minden bank, de általában minden szakadt a háború hírére. És ha lesz hasonló, vagy világjárvány okozta gazdasági sokk, Tajvan, és még ki tudja mi minden jöhet, akkor beszakad. De az már betegesen perverz, hogy egyeseknek a keresztelőn is a ravatal a témája.
A lényeg, hogy a bevétel ott sem esett vissza, főleg nem annyira, hogy 19600 után indokolt volt a 8000. Én csak ezt írtam. Funda alapon nem eshetett volna akkorát.
OTP részvényesek ide!