Nagyon sok a shortos. A mostaniak talán csak holnap buknak rajt. Két hete mind örült volna, ha 4200-on vehetett volna. Most meg eladnak! Azt hiszik, technikailag drága már. A vevők meg tudják, hogy nem drága. A sáv kiszelesítése meg az inkorrekt (támadó) shortosok miatt jogos. Egyes TA-sok szerint hosszútávra esés, a funda alapján meg hosszútávra emelkedés. Én már a kukába dobtam a TA-t ideiglenesen, ez a beszakadás manipuláció volt. A TA becsapható.
ezzel most kicsit megzavartak.
szabályos az lett volna ha tartotta volna magát azon a limiten egész nap,holnap pedig a második 15%-os húzásnál bele adtam volna.
na mindegy
mostmár akkor legyen 30% plusz mára és arra jöjjön holnap 15%.
ahogy elnézem amerikát ez nem tűnik lehetetlennek,bár a 4500 egy betonfalnak néz ki egyelőre.
valaki kinyomozhatná nekem, hogy anno meliyk köcsög találta ki - és melyik másik köcsög hagyta jóvá - hogy a magyar tőzsdeindexnek BUKSZ legyen a neve...
Azért kellett kiszélesíteni a sávot, hogy az alapok elég OTI-t tudjanak venni, mivel a portfoliójuk részvénykitettségét is emelték. Több részvényt tarthatnak %-san mint eddig.
OTP részvényesek ide!