A német ipari megrendelések váratlanul 3,6%-kal emelkedtek augusztusban az előző hónaphoz képest, s ezzel lényegében 8 havi lejtmenet tört meg. Júliusban még 1,3%-os csökkenést mértek. A mostani adatból azonban még nem lehet egyértelműen a szektor várható teljesítményének számottevő javulására következtetni.
Ez igaz,de melyik cégnél lehetne a fedezeted napokig - 600.000 ft körül,mint ahogy neked is ?
Igaz,átteszik a számlára,dele is vonhatnának azonnal,nem ?
Tökéletes megoldás nincs,csak amit az itteni bölcsek mondanak: hitelből ne tőzsdézz,vagy ha igen,minél előbb realizálj !!!
Sok helyen megírtam már,ha tavaly, 3 hónap tőzsdézés után relizálom a phylaxia nyereségemet,hitelvisszafizetés,kamatadó és minden egyéb költség levonása után 10 milla tiszta hasznom lett volna belőle,de....
én marha,nem tettem,hallgattam a bölkcsekre,hogy 40 ft-ról 100 ft-lesz az árfolyam,stopot nem alkalmaztam és végignéztem,ahogy visszaesik 16 ft-ig,csak ott realizáltam.....azóta ma volt már 12 ft is..
Bocs fiúk,az OFF-ért,csak tanulságképpen irtam,hogy más ne járjon így,mint Én..
mgytb., ha más nem ,te legalább együttérzel velem,előre is köszi !
A tdt longom én is zártam. Csak a poén kedvéért minimálisat nyitottam, hátha jobban érzem az aljakat, hát nem. Épphogy pluszban kiszálltam a brokidíj levonása után. Még egy kis visszatesztet, meg a likvidálások miatt az árfolyam befagyását tippeltem 15-től a nap végéig.
"Richard Fuld a képviselőház felügyeleti és kormányzati reformbizottsága elnökének, Henry Waxman kérdésére válaszolt. Waxman megbírálta a Lehman Brothers elnökét, amiért napokkal a befektetési bank összeomlása előtt sok millió dollárnyi összegű prémium kifizetését kérte a távozó menedzserek részére"
Törölt felhasználó2008. 10. 07. 13:17
tudja valaki, hogy mit shortolt a lehman itt nálunk?
azért ők is csinálnak turpisságokat. a hitel kamata 19%, de minden eltelt 30 nap után lezárják és az addigi kamatot átteszik egyenleghez mínuszba és attól kezdve 25%-os késedelmi kamattal számolják. a hiteled maradhat tovább, csak ezt eljátszák 30 naponta. így egyből nem is csak évi 19%. a hitelkamatod!!!!! és ez nincs benne a szerződésbe.
Talán elég volt a búvárkodásból, jöhetünk fel. 7000 fölé minimum. Pár hónapon belül! Akik temetik, csak temessék. Lehet, hogy igazából csak most fog feléledni.
szia deco.
100 db-ot eladtm még reggel 5700-nél, majd még 100-at likvidáltak 5300-on. most beszéltem velük. annyit mondtak, hogy ha nem megy vissza akkor még eladják vagy ha látják hogy elakarom adni akkor zárásig várnak a maradék 100-al. ha még ez sem elég akkor meg elkezdik a molt is. -578000-ról így most csak -283000-ba vagyok. a molnak kellene legalább 800-ra menni akkor az felvinné az egyenleget mínuszból 0-ig.
Azta, most nézem, hogy a 5483-as DT eladásom 20 percre megakasztotta az emelkedést, elsőre csak 90 db kelt el, 110 meg beragadt :)
Na ilyen is rég volt, talán még 10k környékén, ott fordult egyszer le rólam a Zótépé.
OTP részvényesek ide!