Őket a gazdaság nem érdekli, csak a zemberek, ja meg leginkább a saját zsebük, amihez kellenek a zemberek. Ha nem kellenének, már a zembereket is kihajították volna!
Nem értem egészen a dolgot. Most akkor nem értenek hozzá? Van valami céljuk? Tudnak valamit? Nekem sehogy sem jön össze ez a tegyük tönkre Magyarország gazdaságát sztori.
Csak tudná az ember, hogy ilyen bejelentést miért nem pénteken este tesznek ezek a f...kalapok?? Ezek abban bíznak, hogy az őszre Putyin befejezi a lűdözést, Ursula meg kinyitja a kis erszényét,mert épkézláb gondolatuk az nem nagyon van!
"Döntött a kormány az élelmiszerár-stopot 2022. október 1-ig, a hitelmoratóriumot és a kamatstopot 2022. december 31-ig, a benzinárstopot 2022. október 1-ig meghosszabbítjuk." -Tökéletes recept a " Hogyan csináljuk ki teljesen a gazdaságot?" című valóságshowhoz... -Siófok polgármestere szerint 5x-ös árat fizetnek az elektromos áramért. Vajon mikor kezdődnek az önkormányzati csődök/fizetésképtelenség - nem tudja kifizetni az egyéb költségeket sem. KATA herélve lesz. Egy álom manapság bármihez kezdeni "otthon".
Döntött a kormány az élelmiszerár-stopot 2022. október 1-ig, a hitelmoratóriumot és a kamatstopot 2022. december 31-ig, a benzinárstopot 2022. október 1-ig meghosszabbítjuk.
Inkább 7000, de egyébként technikailag egyetértek. Nincs átfedés a hullámokban. Uco már észrevette, hogy bizony lefelé állunk. Még van optimizmus, uh nincs itt az alja. A doctom luti idején egyébként az Oti 1800-ról 600-ra esett vissza, szóval ott harmadolt. Én továbbra sem hiszek, a 2000-3000 Ft közti árfolyamszintben, de a harmadolás itt is lehetséges, akkor az valahová 6000 környékére tenné a szintet, amit Te is írtál. Technikailag én feljebb várom...
OTP részvényesek ide!