Szép napot! Nincs elfelejtve, hogy kivonultak. Az se legyen elfelejtve, hogy a korábbi CSS nyilatkozata alapján a teljes orosz és ukrán rész nélkül (magyarul leírva veszteségként) is ér 16.500-at a papír. (Tudom, a szankciók, a várható jövő, meddig tart a háború stb, még tartogathat kockázatot, a jövőt biztosan senki sem tudja.) Ennek hangot adott azzal is, hogy csak ő most március első felében 5 kb milliárdot tolt bele 10-12k körüli árfolyamon. Azért maradjunk annyiban, hogy hosszabb távon majd kiderül, kinek lesz igaza. Én bízom az OTP-ben és lehet itt 9, 8 meg 5k-ra is várni, meg rések betöltését stb. nem ez alapján fog eldőlni az irány szerintem. Egyébként lehetséges (de nem biztos még), hogy a mostani 11.200-11.405 -öt be fogja tölteni, de ez miatt 9k-ra várni... Van alatta is szerintem rés, ami nyitva maradt. Nagyon valószínű, hogy mégsem fogjuk betölteni... Ugyanakkor van egy 15.800 körül, azt szerintem nagyon valószínű, hogy be fogjuk tölteni. Még akkor is, ha nem a jövő hónapban. A Richter és a MOL nem szokott rést hagyni, legalábbis nyitva sokáig nem marad, ha keletkezik is. Az OTP ellenben gyakrabban hagy rést és van, ami nyitva is marad.
És akkor hazaiak megveszik a devizát{valutát} amiből nyugatiak meg megveszik a részvény és újra forint lesz, vagy ez már teljesen elvont következtetés?
OTP részvényesek ide!