Nem tom, mert először veszek kocsiszám, de az eladó jelezte, hogy nehéz. Nem valószínű, hogy megmérem. Gondolom a feneség majd beásatja velem a hétvégén ... :-(
igen olvastam, érzelmeztem is, vagy a mostani szintekhez képest 10-15%-al feljebb zárjuk az évet, vagy 20-25%-al lejjebb...most akkor melyik?mert nagyon nem mindegy....
igen, de ehhez hozzátartozik, hogy a kizuhanásnak konkrét alapja volt, ez tkp. emiatt egy erős átárazás, mintha egy másik polcra pakolták volna a papír(jainka)t, ezt nem vehetjük számításon kívül.
"De nem is amiatt esett eddig, es nem amiatt fog esni a tozsde. Hanem a likviditasi problemak miatt. Az emberek tartalek penze elfogyott, es muszaj cash-re valtani a befektetest, hogy legyen penz. Kell orvosra, elelmre, rezsire, amig nincs munka".... Ezt most komolyan mondod? Szerinted akinek a penze lassan elfogyott, mert kell a penz orvosra meg ételre, az OTP-ben ül? és majd most fogja eladni? Na nehogymár....szerintem az emberek igencsak kis százaléka tőzsdézik. MÁP+-ban van vagy 5000milliárd forint.. abban van az emberek pénze (többnyire). Szerintem aki a tözsdén van, annak a 99% nem hiszem hogy az utolsó 100ezer forintját számolgatja... Aki nagyon ki van számolva, az azt se tudja hogy eszik vagy isszák a tőzsdét. Nincs pénze, ugyhogy nem aggasztja az hogy az OTP most épp 9000 vagy 10,000.
OTP részvényesek ide!