Jah, a 12ezertől lejtmenetben én már realizáltam a bukást. Már meg is emésztettem. Ahogy írtam másfél hete, legrosszabb esetben az aug. 10-i 440ig várom, de előtte ott az 540 és a 650. Szerintem, ha eddig kibírtad, mostmár várj vele. Lélekben Veled vagyok. 12500ig biztosan. Onnan nem tudom. Szerintem valahol ott elengedném. Stresszel eléggé sajnos. Belenyúltunk rendesen, az biztos...
Nem biztos, hogy jól értelek, macibear számozásával ott nem értettem 100%-ban egyet, a belső szerkezetek miatt, írtam is, hogy az lehet egy A-B-C korrekció is (akkor pedig lefelé lesz az irány). Ebben az esetben így nézne ki: https://www.tradingview.com/x/JkGh7DNK , jó sok mínusz jött az elképzelésre, ami azt jelenti, hogy sokaknak fájna, mert csak északnak gondolkodnak. A charton a két jelölt zóna a min elvárás még bull verzióban is, de nagy a bizonytalanság - bennem is - a pontos alakzat vonatkozásában, ha nagyon bull, akkor a TP1 volt a min. célár, ami egyben a maximum is lehet. 11.200, illetve magasabb célár (ha A vagy 1. jött fel a mélypontról, akkor magasabban is lehet a következő nagyobb célár) akkor jöhet ki, ha előtte letudta a korrekciót vagy a mostani mélyponttal, vagy a Tp2 zónával, legalábbis szerintem.
Ha részvényed van, várj nyugodtan. Ha certid, akkor várj nyugodtan a stopra, vagy a célárra. Vagy már magasan vetted? Ha tl54-ed van, hát attól nem félnék, hogy kiütik, bár én 10400-nál nem megyek lejjebb. De nekem 10150ről van egy adag.
ma 1 hete, hétfőn ezt írtam be,hogy egyértelműen 10600 fele látom lecsorogni az árfolyamot, jelenleg 10700 körül van, egyeztünk Drian875! ......persze nem 100%-ék amit látok,hanem már ha 50%-nál nagyobb az esély,akkor azt követni kell, törvényszerű, számomra legalábbis.Ide másolom az 1 héttel korábban beírt véleményem: zsuzsa37
hétfő, 12:34
Előzmény:
macibear
nézegettem-tanulmányoztam,de nekem
egyértelműen 10600 felé mutat az irány...hogy kellene nézzem,hogy 11200
legyen belőle?nem poénkodni akarok,csak szeretném tudni mit nem
értelmezek megfelelően?
Random:"NAPI
Folytatta
a korrekciót a csonka hét utolsó napján is az OTP árfolyama, az 50
napos mozgóátlag alá zárást követően középső Bollingeréhez közelít a
papír. 10750-nél ez jelenthet támaszt, illetve a korábban bázist jelentő