Svájcban a februári termelői árak a várt 3,7% helyett csak 3,6%-kal emelkedtek. Januárhoz képest 0,5%-ról 0,2%-ra mérséklődött az áremelkedés üteme.
A svájci statisztikai hivatal tulajdonképpen a termelői árindexbe az importárak emelkedését is belekalkulálja. Az index jelenlegi alakulását nagyban meghatározta a hazai termékek 0,4%-os áremelkedése, míg az import termékek ára 0,1%-kal csökkent.
Az adatközlést követően megfigyelhető volt a svájci frank halvány erősödése, ugyanis az EUR/CHF jegyzés 1,5635-ről 1,5625 alá, míg az USD/CHF 1,0059-ről 1,0040-ig ereszkedett.
Törölt felhasználó2008. 03. 20. 09:45
Előzmény:
törölt hozzászólás
Most hozott, de statisztikailag kevesebb bikának kell az erdőben málnát lopni és barlangban aludnia mint egy medvének. Jó ember, én emlékszem a 3000 pontos bux eladóira a tőzsde palotából... Lehet, hogy most dolgoznak egy gyárban?
Azért arra igencsak kiváncsi lennék, hogy ezek a nagybefektetők is voltak -e valaha kisbefektetők, esetleg a LOTTO5 -ösből indultak ki, vagy örökölték tán a vagyont?
Célárfolyam (ING Group): 1.250 - Földhitel és Jelzálogbank Nyrt.
Az ING Group NV tartásról eladásra minősítette le a hitelező részvényeit, a kedvezőtlen kilátásokra hivatkozva. A célárfolyamot 3,8%-kal 1.250 forintra csökkentették. Az FHB a jelzáloghitelek iránti kereslet visszaesésének kompenzálása érdekében kereskedelmi banki tevékenységbe kezd, azonban itt erős konkurenciával kell szembenéznie.
Törölt felhasználó2008. 03. 20. 09:33
azt álmodtam, hogy ma átütjük a 7000- et...Én is 6300 lesz az.
a saját bukóm valóban megható számomra, más részvényeseké nem. csak más betéteseké. mert az előbbiek a saját pénzüket játszották el, az utóbbiak pénzét pedig mások. gondolom világos a különbség
OTP részvényesek ide!