:-))))) szerintem ez simán hihető! :-) amilyen laza egyéniség a Sándor.Na, ezért szeretek én is az OTP részvényben kereskedni,mert úgy érzem van benne élet,egyéniség , szikra, minden ami az adrenalin megszerzéséhez szükséges.
Nincs 100%-os kereskedelmi módszer. Nyilván a rések alapján történő kereskedés sem az. De az elliot sem az. Az otp esetében, ha nincs extrém szinteken az árfolyam be fog töltődni a rés.
Én fogom a chartot és végignézem, amikor hallok egy feltételezést, ilyen a rés is, sokat néztem és bizony, téves még az OTP esetében is, hogy mindig betölti, sőt nagyon hamar. A kimerülési résre ez gyakran igaz, azt nagyon hamar betölti, a szökési rés már nem olyan egyszerű, mert gyakran az erős impulzus közepén alakul ki, ahová sokszor nem tér vissza az árfolyam. A kitörési rés esetében azonban ez már nem igaz, nagy részük megmarad, vagy csak nagyon sokára kerül betöltésre. Pl, OTP: 1999.10.29 2001.11.14 2003.08.13 2003.10.15 Az első kivételével 2008-ban betöltődtek, jó néhány hónap alatt (2008-as nagy esésben). Ezért mondom, hogy érdemes minden premisszának utána járni, mert lehet téves! A tévedés pedig elmaradt hasznot, vagy veszteséget okoz! Érdemes ellenőrizni, természetesen azt is, amit én állítok!
…Tegnap elcsíptünk egy hívást… 8.45:
OTP Treasury: Halló, Tiszteletem Főni!
Összes Futures erős mínuszban, Forint gyengül, olaj zuhan,
Ázsia esik. Mi legyen?
Ma mehet megint a 100ezer saját részvény zsákolás? F.: Ne bosszantsatok, lenyilatkoztam, hogy 15e lesz az
árfolyam, menjen 145ezer!
MLSZ, MOL, Alapítványok, hát #mindentnekemkellmegoldani ? 16.00:
OTP Treasury: Halló Főni, azt írják az OTP részvényesek ide!
fórumban, hogy feleslegesen égetjük a bank és a részvényesek pénzét! F.: Rendben, akkor zárószakaszban állítsátok be a péntekinél
20 Forinttal lejjebb a záróárat, osztjóvan!
Nekem jóval lejjebbről vannak a pakkjaim. Az utolsó amit vettem 8700-n volt, de előtte már kétszer eladtam és visszavettem és több, mint 1000 forint összesített hasznom volt - broki díj. Az OTI nagyon szépen, lustán, jó nagy hullámokkal mozgott. TA nélkül is lekereskedhető volt. Ezt a visszesést is megéreztem 11600 után, de nem mertem eladni. Talán jobb is, mert nem tudom, hogy vissza mertem volna-e venni 11000 körül. Nem biztos és akkor kimaradok az emelkedésből. Felnyomtam a stoppomot jó szűkre 11600-ra. Ha vinni akarják, hát vigyék. Nagyjából 50%-t csináltam meg a három hullámon. Ezt elfogadható nyereségnek hívom. Csak még azt nem tudom, hogy utána mit vegyek.
Szerintem 4-5% pluszban nem feltétlenül céljuk az stv. Ha beöntik majd megvédik a +3%-ot. Egy napra az is szép emelkedés. A 12k meg megmaradhat holnapra.
Ühüm ... Az RSI csúcs gyakorta csak a harmadik hullámot azonosítja. És bizony amikor alulról eléri a 70%-ot képes még azt követően ugyanannyit emelkedni az árfolyam. Persze ehhez jó tf-et kell választani ... Nehéz előre. Utólag meg ... . Nem tudok mit kezdeni ezzel az utolsó gyertya kombinációval. https://invst.ly/r59-r Túl nagy az első. A második zöld teljes terjedelmével benne van. Ha nem így lenne azt mondanám, hogy holnap minimum pihenünk. De így? Lehet rajzolunk holnap egy a tegnapihoz-maihoz hasonló újabb zöld gyertyát? Az már kokettál az MA200-zal. Belenagyítva így kellene tenni. . Lesz valami 22-én? Úgy néz ki mintha akkorra akarna csúcsra futni megint mindenki.
OTP részvényesek ide!