Na lássuk miből élünk,itt volt az aktivitás és a kis felkör ha megtartja vagy még magasabbra zár be hónap velős nap lesz,bármi is legyen :D de a 8900 akkor a legvalószínűbb és a TS15 certi bevállalása jeeee 9 ft al a kiütés előtt :D
Félek az Usa nyitástól short értelemben, eldobtan a certiket laza 200k bukóval, nem esett jól..
A múltheti MOL+OTP tranzakciók nyereségéből maradt 350K tisztán, ez sem szép most.
Újabb kedvező ajánlás érkezett az OTP részvényeire. A CIti 9965 forintra emelte célszintjét a korábbi 8910 forintról, valamint vételre ajánlotta a papírokat. Az új célár alapján 17,6 százalékos felértékelődési potenciált vetít előre a nagybank a jelenlegi árfolyamhoz képest.
Szép jó napot mindenkinek!
Sajnos vizsgázni voltam és most végeztem, látom, hogy az OTP megindult felfelé. :)
Mi az oka ennek a nagy emelkedésnek? Osztalék rally? Keresem a híreket, de nem találom, de csak így tovább hajrá Otilia!! :) :)
1. 87 éves, már nincs neki sok hátra.
2. Vannak ellenségei, akik ha máshol nem, a bíróságon megtalálják. Nyilvánvaló ügyekben járt el törvénytelenül pénzpiacokon, nemzetellenes ügyekben, felkelésekben felbújtóként stb. Ezeket össze kell gyüjteni, és egy összefogásban a nyakába zúdítani. Mindenféle kisembert bármilyen kis ügyért meghurcolnak, öt pont miért nem lehet megtalálni. Trump nem a barátja, neki hatalma is van egy ilyen kirobbantásához. M.o.ról kapásból kitiltanám hazaárulásért. Arra is van megfelelö személy.
3. Elnézést, hogy Sorosról hasonló véleményem van, mint a Fidesznek
Visszatérve az OTP-re most ilyen napok esetleg hetek lesznek,nem minden nap persze,egyik nap a másiknak homlokegyenest a fordítottja és pont mindig azt gondolja az ember,ami másnap nem fog folytatódni lásd tegnap és a ma,ugyan ki gondolta volna a tegnapi viselkedés alapján,hogy ma így folytatódik....én is alá vártam a min.árat egy kicsivel a tegnapinak nem így lett,magasabbról ráfordult,már azt tegnap nem írtam be pedig meg volt írva csak nem küldtem el ha ráfordulunk ma és a tegnapi max tól a mai max vagy 100-150 pontal magasabb lenne és még max árra is zárunk ma az további erős mozgást sejtet felfelé.Ha viszont így szöszmötölve zár mint ahogy most van épp könnyen lehet,hogy ha holnap nap elején 800 felé is jutunk záró min közélében lesz vagy 200 pontal lejjebb.
OTP részvényesek ide!