amennyire kiszámíthatatlan a mai nap valszeg felesleges a kérdés, de: lát bárki bármilyen ellenállást, vagy esetleg nagyobb dugót a könyvben? a kifulladáson kívül mi állíthatja meg? USA?
Ez is igaz Keletibe 16 évesek(migránsok) ATM kártyával jöttek jaj kaphattak egy keveset csak menjenek!!
Ott(volt hazájukban) átvették ezzel kötelezték magukat(lemondanak az országukról)Igen áruvá tették magukat azzonnal csak pénzt lássonak!!!!!!!!! -hát ez van,,, Embercsempészet jó megél...
Thomastól:
"Sok mindent bele lehet látni naposon az OTP-be, az egyik egy
elég ritka alakzat, a "csökkenő szétterülő", amit ad a 8400-as
horizontális ellenállásvonal, és az egyre mélyebb aljak, célár: 9.
Mai nap 5 percesen kapásból zászlónak indult a lebernyeget
10:20 <--->11:20 közt lobogtatta, 840-re jött ki a célár, be is tettem,
kimentem a megkevert permetszert ráfújni a fákra-rózsákra, el is ment. 690 db
volt 8040-es átlaggal.
Maradt a certi, 2520-on a
TL22-ben én állok 600 db-al, azokat 8000 alatt vettem kicsivel, ezzel nekem le
is zárult az osztirallyszezon.
By Thomas."
Persze, csak bosszant, hogy tegnap 570 körül dobtam a második részét is, miközben bennem volt, hogy lehet, hogy megcsinálja a 61,8-nál a 8770-et (asszem írtam is), de végül jónak tűnt, mert elindult le 8400 fele. Ma reggel úgy voltam vele, hogy figyelem, hogy a 8400 megtartja-e és attól függően veszem. Aztán amikor megjelent a citi-hír, úgy saccoltam, hogy ha tegnap a MS-t lesz.rták, azóta meg az USA még esett is, akkor ez se zavar sok vizet...aztán mégis.
Kirakat előtt álmodik a nyomor!Azt neked ki súgta, hogy az embereket pénzzel nem lehet mozgatni?Van egy rossz hírem az embereket pénzzel oda mozgatják ahová akarják.Sztárcsinálókból részlet: "Ameddig érték lesz a pénzed a széltől is megóv a hadsereg!"
A Néppárt is belement abba, hogy bevethessék a hetes cikkely szerinti szankciókat a magyar kormánnyal szemben. Ez végső soron a szavazati jog megvonását is jelentheti.
Wolf is fasza gyerek,,, ez meg úgyhangzik Macitól mintha a lányival...:::: ))) le se merem írni... mire gondolok..
úgyan minden családba marad..::))) Lányai kilennének téve a migránsoknak nem is kicsit... Na az se érdekes
már!!!....::)))Végén azt se tudnám melyik országba élek..::))::)))::))
igen soros így gondolkozik.bennfentes kereskedelemért megbüntetik, igen de csak itt, máshol .... az eu ban meg sztárt csinálnak belőle..... persze tudjuk miért.itt is meglátszik hogy ki a goré kire milyen törvények vonatkoznak...a pénzhatalmi katonáknak mindent szabad...de amugy tesznek is építik az új birodalmat :D jó hogy vannak hozzám hasonlóan jó gondolkodású,felfogású, értelmes emberek.
Igen, lesz meg egy nagy euforias eleterzes OTP-ben, nagyjabol mint a 9400 csucson. Es most is ez a velemenyem. De meg nem tartunk ott. Es ott sem, hogy a (B) korrekcios hullam kesz, es kovetkezik a (C). Miert? mert a 11 het esest nem korrigalhatja vissza mindossze 2 het alatt; az tul rovid idoben es nem lenne aranyos vele. Mert meretben valoban megvolna a teljes korrekcio fel, de idoben nem tunik jonak. Innen kell meg valami hullamoknak lenniuk, mielott elerkezik a tomeges nirvana erzese.
Kiveve persze, ha a piac mar tud valamit. Ami nem is lenne olyan meglepo.
Szoval? Szerintem megvan ma a csuccsal az (a of B) hullam, tehat a korrekcio elso harmada. Ami egy monohullam lett, nincs kiismerheto belso szerkezete, egy meredek vonal.Es hatra van a ketharmad resz, a (b+c of B) hullamok. Ami legalabb 3 kulonbozo forma lehet. Felesleges talalgatni, egyelore lehet oldalazo haromszog, zigzag es flat is. Meglatjuk. De tradelni? a forma es target nelkul nem latom ertelmet.
a "károkozás" után már a büntetés......sok mindent már nem lehet visszahozni, visszacsinálni.
"Elszállt az OTP" :DD
Zacher Gábor a köztévén mondta el, hogy a fű orvosi felhasználásáról érdemes lenne vitatkozni
Az tény (legalábbis annak idején itt volt cikk róla, ha jól emlékszem), hogy a citi valamelyik alapjának volt otp részesedése és abból adta folyamatosan annak idején.
Én kikerülésért,megelőzésért kardoskodom,,, jó tehát Te meg idehozod,,, értem én,,,::)))
Ez iránti technikai védelem tényleg gyerekcipőbe jár,, Tehát nyugodtan gyalázatoskodjonak Tiszteletem,,,
Vagy fordítanák másra írdatlan ebből eredő költségeket, csak minket ne zabáljon fel...
OTP részvényesek ide!