azt csiripelik h.tényleg küszöbön lehet a montenegrói biznisz, a vétel, mert a horvát vételt biztosító SocGen leány vált eladóvá tán montenegróban és így már ismert az eladó és vevő.. aztán lehet kacsa. kiderül hamarosan
Csináltam már én is olyat, hogy egy rövid felszúrást tLonggal akartam megjátszani. Persze nem jött be. Eladtam és long certit vettem az árából. Olcsóbban, kicsivel többet is kaptam érte. Végül jobban jöttem ki, mintha a tLongot tartottam volna. Nem volt kamatköltsége és fedezetigénye.
Számolni kell. Trend ellenében persze ficereghet az ember bárhogyan, csak a hurok szorul.
Péter barátunk se azért van kakiban, mert certizik, hanem mert rosszkor, rossz termékkel tett a longos lóra. Mondjuk ezért nem lehet hibáztatni. Ki a fene gondolta volna komolyan, hogy kiüthetik a 800 forintos certit.
Aki netán vett 400 forint környékén TS13-as cerit, az ma 1500 forintért tudott rajta túladni. No persze ki tartotta idáig?
Kfredd. jó itt látni! Amcsik nem fognak szakadni. örül mindenki most 1%-os mínusznak majd 4 hó után. ha esnek is 5% befedi úgy gondolám. Mi estünk "eleget" viszont csúnya volt ez a 13% 3 hét alatt kb, de hát az idő a barátom, aki meg 9 környékén ragadt be annak is, ha csak nem kell holnap után kenyérre, kocsira a kess. Nem aggódom. kár nektek is. olcsón venni akarok, shortosok látom várják még le, de ezért jó a tőzsde, mert lehet keresni rajta. oylan h.mindig megy fel nincs. ment ez eleget most 8 hónap alatt.. viszont ami nem tetszett h.jó sokat beleadtak, így nem zárnám ki h.még mielőtt csüt. du pénteken ismét menne, tolhatnak rajta, de ma is tudnák, és nem tették agyonadottá. Amiket meg Csányi mondott nagyon jók, h.kb. mindenhol vennének és jókat fognak venni, mert a szar szerb leányból tanultak annó ami x évig buktát hozott pedig háború sem volt mint orosz ukránnál. ide nem kellett állami segítség, mint sok banknak a válságban. viszont ahogy a K and H-s cikk is írja 11.09-kor nő a hitelpiac itthon és GDP is nől.. tavalyi év elején is voltak parák aztán gyönyörű év lett (nekem). Szóval előre tekinteni és nem napi szinten szorongani egy középtávra (6hó kb.) adódó pozinál célszerű. Nekem is nem két hónapos hanem 4-5 hónapos is lehet ez a tréd, de lesz rajta osztalékkal szép profit. Semmi gond számomra:) kicsit korán vettem ennyi.
Persze, amikor csak részvényem van, akkor tized ennyire se vagyok ideges. Azért mondtam csak, mert most jó esély van egy kisebb fordulóra felfele. (Ha leszavazzák krumplit, akkor viszont lefele.)
Nem hiszem, hogy jó ötlet rv-t eladni veszteséggel és próbálni kompenzálni longos cetivel, de ez az én véleményem.
Ahogy egy kollega már szavakba öntötte, aki benn ragadt, max higít minimálisan de rv-vel, minthogy pur veszteséggel szálljon ki, mert stresszeli a mínuszt a számláján.
Akik 9k körülröl vannak benn, már úgyis komoly negatív a jelenlegi helyzet, ha hosszabb távon gondolkodnak, vissza fog az jönni és nem érdemes bolygatni.
OTP részvényesek ide!