Te valószínűleg TA alapon kereskedsz, én abszolút nem . Nem értek hozzá és nem is hiszek benne annak ellenére, hogy macinak sokszor igaza van. Most fenyegetsz, hogy tele lesz a gatyánk..Az miért nem jó tematika, hogy amikor minden 2-3% pluszban van, akkor longolom, ha kitör a pánik, akkor meg eladom. Most jön az, hogy akkor szűk a kapu...Legfeljebb nem a csúcson szállok ki, de akkor is nyereséget könyvelek el.Te viszont erőlködsz széllel szemben a shorttal, persze jó lesz az, csak addig pár pöttyöt megy fel, amit te feleslegesen végig nézel. És én nem gúnyollak, veled ellentétben, pedig ma nagyon széllel szemben álltál, az egyértelmű volt.
És akkor mi van ha a héten 5750 lesz???Majd vissza megy 3 nap múlva.Nincs is ezzel semmi gond hogy te shortolsz de ne olyan napokon beszéld már a hülyeségeidet amikor total longos nap van!
majd ti fogtok csendben maradni a héten 5750 környékén...teli lesz a longos gatyótok rendesen, hogy jaj, csak tartson ki a mozgó még egyszer, csak még egyszer....aztán mikor beszakad, akkor a be is pipikéltek majd és imádkoztok pár hetet Draghiért, hogy dumálja fel a tőzsdéket megint vagy a felminősítésért, ami egy utolsó mentsvár...végül majd az alamizsna osztalékkal próbáljátok beragadt lelketeket nyugtatni.
Ez lesz majd, de akkor már nem lesz ekkora szátok...
6160 volt az Charlie Tesó! :) És igen emlékszem rá bár nem reagáltam. Az elsőt szépen megjátszottuk együtt a másodikat ki-ki maga.
És most is amondó vagyok, kezdjük el gyűjtögetni azokat a shortokat. Jánossal ellentétben azt állítom nincs itt mire várni hétvégéig, max holnapig. Holnap du jönnek az usákok ...
OTP részvényesek ide!