The New York Stock Exchange and Nasdaq Stock Market plan to operate as usual Monday, according spokeswomen for the firms. New York-based energy futures market Nymex and CME Group Inc.’s other East Coast operations will be open Monday, according to CME spokeswoman Alexandra Gorbokon.
Ezt nem ellenőrzi senki,nincs rá előirás.Egy elfogadott ajánlatot szvsz nem ugorhatna át ,mert a legjobbat el kell az elektronikus rendszernek fogadni....???
Az árjegyző rendszeresen eltűnik időnként. Volt, hogy 16:30-kor menetrendszerűen elment mást csinálni.
Másik alkalommal Kontrán simán átugrott. Az eladói oldalon az árjegyző alacsonyabban állt mint a vételi ár, ahova Kontra tette be ajánlatát. Megreklamáltuk. Semmi.
Ráadásul én hogyan bizonyítsam, hogy kattintani akartam. :)
Igen Charli ez akkor volt, amikor másnap arra ébredtünk volt certi nincs certi. 1k-val alacsonyabb certi áron.
Tibi! Ez a bejegyzés valóban nem Neked szólt. Jól jegyezte meg MetalHeart barátunk! :)
Maci ? nincs arra BÉT szabály hogy keridő alatt nem tünhet el az árjegyző,ha eltünik az csalás nem???Ki kellene az ilyet vizsgálni a Bétnek v, a Felügyeletnek...
Emberek! Egy szóval nem állítottam, hogy én ilyen eredményeket érnék el.
Leírtam az üzleti tervemet, a várakozásomat. Szerintem meg lehet csinálni, jó úton haladok felé, de nézzünk, várjunk végig egy teljes évet.
Mindezt egyébként azért tettem meg,mert rákívántam mutatni, hogy ilyen várakozást csak és kizárólag tőkeáttételes termékekkel, TA alapon lehet megcsinálni. Ha lehet ... Funda alapon, ráadásul nagy (több 10 milla)tőkével ez nem mük. Tudom én is.
A másik, hogy nem kívánok milliommiliárdos lenni. Csak meg szeretnék élni akkor is amikor a postás már nem hozza a nyugdíjat. :) Meg esetleg akkor is, ha az utolsó pillanatban én is elhagynám kis hazánkat... Nem akarok ugyanis feudális viszonyok között élni ...
A harmadik. Jelenleg a szükséges tőke harmada van meg. Most tőkeépítés van még. Ezzel a tőkével érek el napi átlag 10-12k-t. No és ezzel a tőkével buktam akkorát az egyik certikiütésen, hogy péntekre hoztam csak vissza annak bukóját.
Részleteiben pedig az alábbi történt. Volt longom. Sok. Nyitottam fedező shortot, de csak harmad annyit. Tudtam (éreztem), hogy megyünk lefele. El is akartam adni az összes longomat, de még jött felfele az árjegyző. Mindent beállítottam. Egy klikk és piacin teljesül a megbízás. Van még két percem vártam vele. Egy perc. Még mindig vártam. Még mindig emelkedett az árfolyam. Fél perc. Még nem adom. És eltűnt az árjegyző ... 20 másodperccel korábban mint szokott. 120 k-ba került ez a filléreskedés. Tanulópénz. Jó drága. Mégegyszer ilyet nem csinálok. :)
-Nézzük a chartokat... (mondjam úgy,alulról
meddig megy fel ahol kifárad az emelkedésbe!!)
-Nézzük akkor milyen következtetés vvonható le.
-2 nap mindegyikét Élére álított egyenlőszáru
háromszöggel fejezte be.
Réssel fel onnan le-innen újra fel.
Paraszt Short már az elnevezést se szeretem.
Ez KEMÉNYY SHORT szószoros értelembe...
Fent eltalálni se könnyű(kiszállót!!!!)
Eladni műveleteket kiadni legegyszerübb,de
onnan tartani combos darabszám mellett
VÁRNI,HOGY NYERŐBE LEGYÜNK MIVEL 1%-KAL
JUTALÉKKAK MÉRIK,NEM KIS FELADAT...
Nahát ezért válasszák az olcsóbb jutalék
kíséretével a DT DayTrade SHORT MŰVELETEKET.
>ÍTT MEG ÚGYLEHET 1 SHORT NEM IS SORT,ALIG
HOZ A KONYHÁRA< Mondhatni duplán lesz hatékony.
Vegyem tovább a Chartot,ítt minden különálló...
1.Élére állított egyelőszáruháromszog LEVEZETŐ
SZÁRÁNAK HOSSZÁT (nehéz megjósolni)
Ezt nevezzen ALSÓPONTNAK//-INNEN MEDDIG TART AZ EMELKEDÉS?!//
(-kép ott bonyolódik menet közbe írányt vált)
2.jön a FELVEZETŐ SZÁR..ennek hosszát végét eltalálni
-De csak meglesz az a háromszög MINDKÉT szára.
3.Vessem össze Háromszög mindkét ÁTFOGÓNAK végkifejlet
alkotóját.-Miközben sok minden nehezíti ennek VÉGLEGES
NYOMVONALÁT.
Felszökésnel nagy réssel indult(nyított)innen LEFELÉ TREND.
-FELFELÉ TREND is tele ellentétes irányu mozgásokkal.
Nap mint nap a benne rejrő nehézséggekkel kell meg küzden...
-Külsü piaci körülményekről nem is beszéltem.
OTP részvényesek ide!