Ha meg letezik a sziget.., az mar csak egy fel-sziget,amely mar Putyine(arva gyermek;3795, mai melypont;3796..),ha erted mire gondolok..., egy nagyon keskeny atjaroval...ez a sziget csunyan sulyed...
Igen én 3 éve 5200FT-on tartom.Mert mindig csak reménykedtem hogy tovább megy.
Törölt felhasználó2014. 03. 07. 19:12
Kedves "Kollégák"!
Emlékszik valaki, amikor 4800 -környékén kiborultam?
Aki, akkor vett 4800 -környékén és van olyan balfék, hogy még rajta csücsül, annak külön grat. Esetleg itt a fórumozó kollégák között van, aki tartja 4800 -ról?
Én voltam olyan balfék, hogy a shortomat kiszórtam, pedig tudtam, hogy zuhé lesz, de a pszichológia közbeszólt és elszakadt a cérna.
Na nem baj. Reméljük, hogy 2700 - 3000 megfogja, és nem látogat ismét 1240 -környékére, mert akkor nagy sírás-rívás lesz belőle. Esélye meg van szvsz!
Azt mondják a profik: Jó hírnél eladni, rossznál venni. A média tele van, legalább is Magyarországi viszonylatban csupa „jó” hírrel. Pl.: csökken a munkanélküliség, javulnak a gazdasági mutatók, csökken az infláció, emelkednek a bérek és még sorolhatnám. Igaz, hogy az egyszerű kétkezű munkás ebből nem sok mindent vesz észre, de „Magyarország jobban teljesít!”
További jó kereskedést!
csak ennek már nem lesz jelentősége
egyrészt már nem fontos a 2/3. Azok a törvények már megvannak.
Másrészt a Jobbik az egyetlen ellenzéki párt, amelyik a saját meggyőződése alapján szavaz egy adott ügyben, nem úgy mint a baloldal, hogy előbb elleneszavaz (bármi is legyen) aztán utólag magyarázza meg h miért is..
magyarul a Jobbik adott ügyben fog a Fidesz mellett is állni.
OTP részvényesek ide!