Köszönöm, mindíg figyelmesen olvasom, és legfeljebb fáziskéséssel mindíg meg is van az! Mindent összevetve ma is még benne vagyunk a "lehetséges történés" keretekben. Becsapós az lehetett ma, ami szörnyű, hogy a nagy zuhé előtt volt nagy felrántás is, dax, oti is ha jól látom. Utólag látni sosem az az élmény, mint benne lenni egy időben.
Nem mindig van kedvem írni bocs érte meg néha elkeserít az itt olvasottak:-(
Akit érdekkel majd van egy 3-5hónapos meglátásom remélem még decemberben sikerül feltöltenem a weboldalamra ha sikerül!Pusztán csak a mérete miatt meg így megmarad májusig ott majd max csak belejavítok ha valami nagy dolog történne közben!
Nem mondom, hogy egyszerű, de a lényeg, hogy tapasztalj és tanulj a bukásokból. Ehhez mániákus önbizalom kell, a bukások után újra belefogni. Ha elmegy az önbizalmad, üld ki. Pár hónap seggelés, aztán minden rendbe jön. Addig meg olvass el mindent, ami eléd kerül. Meg tesztelj ingyenes demoprogikon. Drámaian megjavul utána az eredményed.
Ma 1260 a cél az amcsiknál és akkor holnap lesz remény. Főleg, ha valami értelmeset is képesek lesznek kiböfögni. Hétvége előtt már nem csinálok semmit csak várok.
Igen, és Te általában nagyon jól meg is jósolod vagy inkább LÁTOD! Hja, de ma reggel nem írtál, amíg én itthon voltam! :)
Múlt hét csütörtökre is szinte Ft-ra megmondtad! Behajtottad érte a bambid? Miért mindíg csütörtök a gyász nap, amikor én nem vagyok gép előtt (bár ma jobb volt, lehet 150-nél beleveszek, bár holnap is lehet pikk-pakk ott).
OTP részvényesek ide!