A segélyesek , cigok nyugisok megsemmisítése következik okosk@sa szerint,....miaz má, hogy ott lebzswelnek az otthonokban? takarodjanak a rokkantakkal dolgozni, az áldóját..
dehogyis nem, az összes politikus elmehet a levesbe vagy húzzák le magukat a WC-n...
Az országnak is jobb lenne nélkülük. Ha így haladnak ahogy, a köv választásokon a jobbik fog nyerni...
A hangfelvétel szerint Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője azt mondta, hogy "akinek nincs semmije, az annyit is ér.
Az esetre reagáló parlamenti pártok közül a Jobbik azt közölte: felszólítják "a luxusaudik és költségtérítések királyát, gondolkodjon el azon, hogy van-e keresnivalója az országgyűlésben, az alkotmányozó kormánypárt frakciójának élén és a magyar közéletben."
Látszik, hogy center haverjai...
Most a fityeszesek megmutatatták, hogy milyen fából faragták őket.
Ha 2010-ben nekem is lettek volna előzetes információim Kósa és Szíjjártó urak nyilatkozatairól, akkor én is hasonló árfolyamnyereséget érhettem volna el, mint Ön.
Aki esetleg nem emlékezne, néhány nap alatt közel 10%-ot gyengült országunk fizetőeszköze a Euróhoz képest... Aki meg nem érti, ez azt jelenti, hogy határidős ügyletekkel néhány milliós befektetéssel és helyesen kiválasztott tőkeáttétellel néhány nap alatt százmilliókat lehetett keresni. Persze annak, aki fel volt készülve erre a váratlan árfolyam-ingadozásra, de sajna én nem...
Vajon ki jelentett be olyanokat amitől a Ft hirtelen váratlanul megzuhant?
Nem is egyszer!
Vajon kik nyertek ezeken a shortokon? Nyilván akik tudták mi következik!
Én nem lennék a helyében olyan büszke!
A Soros OTP shortolását a PSZÁF kivizsgálta és büntetett! És ezeket?
Látom a klónom teszi a dolgát :)
Ez meg porti új nickje?
kész vicc ez a topik.
Megnyugtatok mindenkit nem tiltottak ki, csak nem értem rá. Bár csütörtökön felnéztem, azt hiszem center fiam írogatta a hülyeségeit, gondoltam le is lépek, mert nincs értelme. A nagy guruk megjósolták megint a világvégét a hétre, de ahogy elnéztem ez már megint el lett napolva :)
Törölt felhasználó2011. 03. 19. 14:58
a buktások guruja, az én vagyok már elnézést, én porti!
bocsánat, de elbuktam az összes pénzem, így már csak a topik maradt nekem, mint szórakozás, ne vegyétek el ezt tőlem.
Különben is, aki kötöszködik velem vagy beszól, azt klónozom!
OTP részvényesek ide!