De legyen hetfon-kedden a fortint 300 korul
(hetfon csak 295 szintet eri el)
hogy miert adjak csak az otit?
egyszeru, ez a legliquidebb papir... a mol/ricsi/matav/stb. a molhoz kepest illikvid, akkor minek megvenni? (hatalmasak a spread-ek, nagy pozit nem lehet epiteni benni)
ill. arfolyamra a legerzekenyebb az oti.... emlekszel 2008/2009-ben mindenki azt szamolta, hogyha x a ft/eur akkor mennyi lesz az otp NPL % ...
Elotte is adtak.
Emlekszel a mult heti zaroban,talan szerdan,950k cserelt gazdat.
Nem ismerem minden alap mukodesi szabalyzatat,es azt sem,milyen modszerrel kell kitarazniuk.
Ha valakinek van errol infoja,ossza mar meg velunk.
Emlekszem,a kbc is kozel ket hetig ontotte,mire elfogyott nekik.
Nem olvasok hireket,most mi van ezzel az nyp allamositassal?
Hat persze.
Jol keresni likvid papirral lehet.
En tartom a 200 napos,alapok eldobaljak,mert el kell verziomat.
En mondjuk ma cdsak 10%-ra tippeltem,es onnan kis megnyugvas,de tevedtem 5 %-ot.
Jo pihenest mindenkinek,osszeeskuveselmelettol fuggetlenul.
Hihih.
Akkor lassuk be,itt az esemenyek szerencsetlen egybeesese okozta a bajt.
Egyreszt beesett a 200 napos atlag ala,ami komoly eladói oldalt gerjesztett a kotelezettsegek miatt.
Nyugdijpenztart nem vagom,de biztos,es akkor meg jott Kosa,meg az euro ujabb gyengulese.
Emberek,lassuk mar be,onmagaban Lajos dumaja azert nem okozott volna ekkora kaoszt.
Vagy nem csak otp-ben!
Alkotmanyt ugyis ujat irnak,tehat akar fel is fuggeszthetik.
Bar azt nem tudom,az mivel jar.
Akkor anarchia jon vagy diktatura?
Itthon az otp az a bankpapír, melyet lehet pofozni. Plusz sok külföldinek van(volt) ilyen papírja.
Amikor 5200-at törte otika, akkor egyértelmű volt, hogy lemegy -15%-ra 4624-re.
Miért?
Számoljunk csak!!!
Nagybüfi vagyok. Bevásároltam ebből a f@s papírból monfjuk a napokban 5600-as átlaggal. Ha lemegy 5200 alá az árfolyam, akkor jobb mindent dobnom DT-ben 5200-5000 között, aztán majd visszaveszem lent 4624-4700 között (akár több darabot), és majd zárunk 4840.
Sima matematika. Így kijött a 71Md napis forgalom, melynek a 99%-a nagybüfi daytrade volt:)
No,akkor fogadjunk egy kisfroccsbe,hogy nem lesz 300Ft az euro hetfon.
Es akkor toled is megkerdezem!
Ha tenyleg gaz van,miert csak az otp-t adjak?
Mindket nap!
Mi ketten szerintem tudunk grafikont olvasni ill. dj / bloomberg hireket olvasni is
amikor kijott a szijartoi faszsag, akkor meg amerika reggelizett, kereskedes nem volt.... a Ft / bux / oti kozben esett vadul...
az, hogy ma esett amerika, igen ez ennek a kovetkezmenye volt (enelkul is esett volna (de nem ennyit), mert oldalazunk lefele)
rossz a hangulat es ilyenkor minden negativ hir duplan negativ....
a hogy gaz van, tudja mindenki mar 5 eve, az usa pl. fizeteskeptelen, de Obama nem all TV ele es nem kurtoli ki orszag vilag ele, mert tudja, hogy masnap a feher haz elott vki levadassza (pl. egy sponszor a penzugyi vilagbol)
mindenki tartja magat az iratlan szabalyokhoz..... no scary news........ mert a felelosseg ott van!
ezert igen, ez a kormany bakija volt!
hetfon/kedden 300ft/eurot garantalom, aztan mehet a Viktor a devizahitelesek elo szonokolni
OTP részvényesek ide!