Nem igaz hogy nem látod!Provokátor a f@szi.
Kósa bedöntötte a FT-ot a BUX-ot USÁ-t
Ugyan hgyjuk már ezt a baromságot!
A Portfolió is befejezhetné a sok embereket hergelő híreit.A bértopikolók ellen meg nem lehet semmit.tenni,illetve egyet:le kell őket sz@rn@!
Erről beszéltem.Konkrétan tudom mert olyan ismerőseim vannak akik húsosfazék közelében voltak vagy éppen vannak. Gyomorforgató dolgok vannak.Én nem hiszek senkinek sem.Már. Csodák nincsenek és észre kéne venni végre mindenkinek hogy mi kisemberek nem számítunk a politikusoknak,mert nem az a cél egyiknél sem hogy MI jobban éljünk,hanem hogy ők milyen előnyökhöz és pénzhez jutnak.Az anyjukat is eladják egymásnak is,ha az kell.
Ide figyelj te idióta! Én nem vagyok egy narancsfejű, téged szeretnélek megvédeni saját magadtól, mert nekem. úgy érzem, ez a küldetésem, de saját magától megvédeni a hülyéket az tulajdonképpen lehetetlen.
Nagy Róza... mai célpont... érdemes megnézni.
sógora Molnár Lajos.... mszp-nek is jó volt a Hévizi gyógyfürdőben a nő, Matolcsynak is jó államtitkára lesz... de az is lehet 2 hónapon belül meggyanúsítja az ügyészség....
"
Államtitkár lesz a hévízi stratégiai vezető. Nagy Róza évekig igazgatta a Hévíz Gyógyfürdőt, ahol most több mint 20 ügyben nyomoz a rendőrség. Matolcsy annak ellenére bízik benne, hogy befürödhet vele. A Célpont több riportban tárta fel a gyógyfürdő visszásságait. Most átismételjük, miért kínos Nagy Róza kinevezése." link
OTP részvényesek ide!