Köszi... akkor inkább sasolok aztán ha túl közel van bedobom, bár a legjobb az lett volna hát át tudom rakni másikba. Nem tudom most miért csak 1 long és 1 short van. :S
Nem vagyok 1 certizsonglőr, de:
-elszámoló áron fizetik ki (maradványérték) kb. 8 banki napon belül,
-brokidíjat akkor is vonnak.
Van maradványértékes kereskedés kiütés után 1 pár napig, ha nem akarod kivárni az elszámolást, a bét honlapján közlik mettől-meddig. erstebroker.hu is közli.
Törölt felhasználó2010. 04. 01. 15:17
jöhet a nyuszi, a választás és a rossz hír.....az OTInak meg sem kottyan. Na, erre varrjatok gombot!
Holnap USA zárva(?) Ez szokott hatást gyakorolni az oti-ra? Irány nélkül lefelé megy? Vagy átjöhet némi usa pénz ide és felhúzza? Tapasztalat?
Törölt felhasználó2010. 04. 01. 15:12
egyébként ami a választási izgalmakat ill a külföld választási várakozásait illeteti szerintem nem lesz akkora vola mint amekkorát mi vizionálunk. Már nem úgy tekintenek ránk mint a 90-es években amikor még volt kommunista, rendszerváltó államok voltunk, voltak a régió országai. Ma már stabil demokráciákként kezelnek minket. Eu tagok vagyunk és válságos időszakban mindenhol kitermelődik az utlrajobbos mocsok, de ahogy konszolidálódik a helyzet úgy vesztik el a bázisukat ezek a szélsőséges erők... nem beszélve arról, ha bekerülnek a ogy-be.. szépen lassan hatalmi harcok során politikai alkukba fognak kényszerülni amitől ugyanolyan megalkuvó gyülevészetté fognak válni mint a többi párt... tehát egy ciklus és süllyesztő ala miép
Bikapiac van, nem akar esni az Istennek se, sőt már a kicsiket is tolják, ami igen kedvező jel - nem értek egyet azokkal, akik szerint ez a bikapiac végső szakasza. Most kezdődik csak igazán.
de ha az indexet kérded nem vagyok jós :D szerintem lefelé fog zárásra. De most állatira nem nézem :((( ez még a tegnapi képletem folytatása. Sziasztok (megenn)
Törölt felhasználó2010. 04. 01. 14:50
a tegnapi ultra fos adat le van szarva, de a mai semlegesre el kell durranni:(
igen... én amúgy azon csodálkoztam, hogy eddig is be bírták szakítani... persze szép volt ez a 600 pont... de még nem érett meg az idő komolyabb korrekcióra
OTP részvényesek ide!