persze :)
most megint egy haromszoget epit
a frasz kitor ezektola napon beluli haromszogektol
raadasul latod ez vagy 100K-s belepesi ponttal szoval nagyot fog szolni :)
nah... en amugy csak amiatt lazadozok hogy ennyi ertelmes es felesleges penzzel rendelkezo ember ennel jobban is osszehangolhatna a kozos celjait
mert ami itt zajlik az tokeletesen jellemzo a amgyar tarsadalom jelenlegi allapotara is
es persze unalomig ismert mondat: pont ezert tartunk itt
amugy teged azert szeretlek mert te vagy az egyetlen aki kepes vagy kimondani azt hogy egy kurva reszvenyt az amber igenis azert vesz hogy ADJON! osztalekot mert minden mas csak igeret az arfolyamnyereseg a vallalat novekedes bullshit ahogy mondjak az amcsik ! meg ha tulzas is az altalad elvart negyedeves rendszer de azt elvarnam hogy evente penzt kapjak a kezembe a vallalat teljesitmenye utan
mondjuka negyedeves osztalekeloleggel ahogy te mondod siman meg lehetne akadalyozni az ilyen 1200-ig leonteseket es egy normalis jol fluktualo piac alakulna ki
amit nyilvan senki nem akar azert nincs igy :)
Én meg mindjárt tökön szúrom magam!
20 perce elment a netem (szolgáltató áramszünet) Öt perce visszajött, de rá 2 percre nekem volt áramszünetem.
Ennyit a DT-ről. Még szerencse, hogy nem tőkeáttétellenl nyomom.:(
Hosszú idő óta a héten volt a legjobb döntésem, amikor 2365-ön vásároltam. :)
A napi kereskedéssel kénytelen leszek várni, amig a kerek 400 papir mellett szabad cash is lesz, nem akarom megbontani a 400-at, szép kerek. (500 volt, de hát kereskedik az ember, ugyi :))
TA? Hát, nagyjából Egon. (Eljutottam odáig, hogy előbb megnézem este a Markerst, aztán másnap Egont, és 80%-ban egyezik, arról már nem is besuélve, hogy 2 hete be is jön. )
1 hétig pozi nélkül vártam, hogy a résig leessen, mint a vadász, türelemmel, mozdulatlan. Most meg várom, hogy mi lesz 2680 fölött. Viszi, vagy visszateszt. Mindenesetre 2560 fölött nem adom. (Ma reggel sirtam a gyönyörtől, amikor a 2 nappal ezelőtti résről ugy pattant vissza, ahogy a nagykönyvben irva vagyon. )
OTP részvényesek ide!