Én úgy érzem, hogy fél órája még nyakig voltam szaros, most már csak derékig...persze még bármikor összesz*rhatom magam :))) De reméljük nem lesz így! :D
nna elég szépen felébredt a kicsike, de tény, h mindig eljátsza az esőtáncot :)
a frászt hozza mindenkire, bőrig ázunk, de maradunk :)
aztán ugrik megint 100 forintot lendülettel, mi meg nézünk, mint hal a szatyorban!
Helló beírására?
"A vadasparkban a majmokat lerázták a fákról és megtámadták őket a ragadozók. Nagy volt a vérveszteség, nagyon sok zsiráf kivülről nézte és már nem tudott segíteni rajtuk, de maradtak kitartó majmok és olyanok, akik a sebeiket nyalogatják"
Nna, ezt jól megcsinálták! :))))))
DE hozzátenném csendben, suttogva, hogy minden egyes 100-as ugrás előtt lezajlott valamilyen mértékben a visszaeresztés!
Kellett, hogy generálják a forgalmat... 800 fölött befagyott az egész...
Fiúk-lányok..nekem volt jópár hónapja Graphisoftom. 1600-on vettem, mert láttam benne fantáziát. Aztán picit emelkedett 1620-ra, és utána elkezdett esni esni esni...kb az 1300-as szint fogta meg. És utána egész gyorsan eljutott 2000 fölé. Ezzel nem párhuzamot akarok vonni, csak, hogy az kb 15-16%-os esés volt és mégis fel felül tudott kerekedni.
Tény, hogy a be- és kiszállási stratégiát jobban meg kell választani, de minden nap tanul az ember. Szerintem végzetes hiba lehet, ha az ember nem tervez előre; hol, milyen szintnél akar kiszállni; mert azt hiszi, h folyton emelkedni fog. Ha elérte az adott szintet, akkor kicsit fölötte kapásból stopmegbízás (szerintem) és aztán mehet feljebb, de egy biztos nyereség már megvan (kivéve ha zuhan az árfolyam, mert azt még a stop kordon sem fogja meg). Ahogy emelkedik az árfolyam úgy pakolgatom a stoppokat alá. Tudom, hogy ezzel nem mondtam újat, meg extrémebb esetekben nem is működik, de nálam eddig összességében bevált.
Törölt felhasználó2006. 05. 12. 09:40
516-ról és 595-rõl 630-ról és 785-rõl is van papírom.
Nem szabad feladni!!!
Tõlem nem veszik el a nyerõ lapjaimat!!!
Doki,
nekem már tegnapelőtt nem tetszett a nap vége,de bíztam benne.
De tegnap azt álmodtam,h stoppolnom kell.1x álmodtam eddig a tőzsdével,az is bejött.Úgyhogy muszály volt,pedig utálom a stoppot,de az álom,az álom,hinni kell neki.
De ma lehet,h csak a bux miatt esik,még jön a hétfő is,de az is lehet,h akkor meg már eufória lesz és későn kapok észbe.minden lehet,ilyen ez a tőzsde,meg kell szoknod.
Mit szólsz ehhez a maihoz? Én szomorú vagyok. Benne állok. Tegnap eladásra bizseregtem, nem tettem. Majd lapátolok még hozzá. valamikor, valahol.
Bíztam a jelentésben. Tévedtem volna?
Doki,
0.5% min 3000
napi 0.25% zárás 1k
külf.rv 0.9 %+ 4999
drága tudom,de elégedett vagyok,
1xrűen többet kell keresni és kész
kicsivel nem foglalkozok :)
Fotex 2006 Q1 eredmény
.
Megnéztem a negyedéves gördülő árbevételt, üzemi eredmlényt és nettó profitot, fellehető adatokbók a reorganizáció elészámolt és várható költségeit.
.
HA nem számolnak el komoly rendkívüli költséget, (ami ismert gazdasági esemény hiányában nem valószínű) akkor igen jó lehet a negyedév.
.
Eur/Huf kedvező volt a bérleti díjjaknak, bérköltség legalább 30-40 %-al csökken tavalyi q1-hez képest.
.
Az Equilor múlt heti 1.200-as célárfolyamát író elemző szerint idén nem lesz profitrobbanás a folytatódó reorganizáció miatt.
.
Ehhez képest a VALÓSÁGBAN a legjelentősebb reorganizációs költségeket már a tavalyi évben elszámolták..
.
POZITÍV MEGLEPETÉS JÖHET:
MERT:
1.) MÉG ! alig van elemzői lefedettsége a Fotexnek
2.) mivel az "általános" vélemény miatt a reorganizációs költségek jelentősek lesznek még idén is, így nagy esélye van egy pozitív meglepetésnek
3.) a veszteséges üzletágakat már tavaly elszámolták + 1100 embert már tavaly leépítettek
4.) a 2005 Q3 és Q4 alapján az üzemi eredmény is igen kedvező lehet
5.) a tavalyi második félév igen jól sikerült rendkívüli bevételek NÉLKÜL is, PEDIG egyszeri tételeket akkor még bőven elszámoltak