nem aggódok, csak úgy látom megy vmi kavarás, és nem tiszta a dolog, és jelentést meg könnyű olyanra "csinálni" hogy a kicsiket meg...ssák és a stop-okat kiüssék hirtelen - lásd synergon
Sztem a conco és az ing hülye lesz két nappal az eredmény előtt kiszórni a papírjait,ha megteheti majd magasabbról is.
Mert az eredmény mindenképp jó lesz.
Persze lesz korrekció,és a sajátrv. vételek alacsonyabbról indulnak,de csak eredmény után várom,persze szvsz.
Törölt felhasználó2006. 05. 11. 05:48
3 gondolat:
.
1.) Kiváncsi vagyok hogy a november óta a Fotexhez befolyt több mint 10 MILLIÁRD forint mennyi kamatbevételt fog eredményezni a hétfői eredménykimutatásban. 100-200 milliót....
.
2.)
Tegnap megint ment a parasztvakítás. Valami készül. Amikor 800 alá benyomják, 800 alatt mindig átkötnek viszonylag - a napi forgalomhoz képest - jelentősebb tételeket. Tegnap zárás előtt 60.000 db-ot 799en.
.
3.)
Idén BIZTOS lesz egy bejelentés, az igazi áttörést ekkorra várom az árfolyamban:
.
Idézet Várszegi 2006. április 28-i MTI.-nek adott interjújából:
.
„Várszegi szerint a csoport ingatlanportfóliójának értéke minimum 100 milliárd Ft-ot tesz ki. Mint ismeretes, a tőzsdei társaság feltett szándéka, hogy még AZ IDEI ÉVBEN nyilvánosságra hozza a teljes ingatlan-portfólióját, amellyel jelentős transzparencia-diszkont kerülhet ki a részvények árazásából.”
. link
ANNYI INGATLANJUK VAN, HOGY HÓNAPOKIG TART PIACI ÁRON BEÁRAZNI ŐKET. EZ LEGYEN A LEGNAGYOBB BAJ :))))))
Törölt felhasználó2006. 05. 10. 21:50
Fotex akart lenni.
Törölt felhasználó2006. 05. 10. 21:49
A fti szerintem is reális 1200-on,szted mikor lesz annyi?
Köszi az elemzést nagyon hasznos volt számomra , hogy nem csak én látom az 1000-1200 ft-ot reálisnak . Nekem 570-es fotim van és várok . Előtte vettem és eladtam de 570-óta várok és szerintem megérte .Ha nem haragszol veled tartok és 1000 ft után megnézzük , hogy milyen lehetőségek vannak még a fotex-ben .
MJ: A nyereség az vigyáz magára de a veszteség nem, arra nekünk kell !!
Mindent összevetve azért sztem nem kell pánikolni a mai nap miatt . Volt már ilyen,h eredmény előtt adták,eredményre meg kilőtt.
és a több hetes szüttyögés is jó jel .
És főleg a nagyok is megmondták :
Márki , és Cápa ,az ő véleményükre pedig adni kell !
(És nekem is ilyen érzésem van )
ezekkel szemben csak Matgab áll ,bár ne állna !
és reméljük Buxilag se esünk be addig !
szóval én bízok !
Köszi Marqves!
Minden 100-as szintjén ezt csinálja már egy ideje... de többnyire havonta egyszer ugrik egyet... mostmár itt az ideje a következőnek lassan... lehetségesnek tartom, hogy a Q1 erre kiváló indok is lesz!
Kimondtad a lényeget: megy 100 Forinot és ahelyett hogyvisszaesne, konszolidálódik és épül be tovább a cégérték az árfolyamba.
.
Nincs szökési rés, nincs kimerülési rés: ez a lényeg! Csak türelem kell.
.
.
JELENLEGI REALITÁS:
.
1.)
Rövid távon semleges.
A chart nem mutatja, hogy ma vagy holnap kitörés lenne.
.
2.) Beszűkül(t) a Bollinger. Hosszú távon vétel, 200 napos mozgóátlag felett jóval. MACD eladás, de ez csak azt jelentette a Fotinál az elmúlt fél évben hogy konszolidálódik.
.
3.) 1000-1200 idén szerintem nagy valószínűséggel lesz a Fotex. A Concorde és Equilor 1200 Ft-os 2006 decemberi célárfolyama reális.
.
.
.
Szubjektív és felelőtlen tippelés lenne, ha árat írnék a következő napokra. Ez butaság is szerintem, mert akkor lesz az embernek egy szubjektíven csak benne létező elvárása "pl. Hétfőn 850 Ft lesz", ami ha nem jön be sokadszor sem akkor fogja magát és eladja, holott csak ő szubjektuma kreálta az árfolyamvárakozást.
NINCS LUFI A FOTEXBEN és ezt nem értik sokan.
.
2000-ben Fotex lufi volt, mert
1.) Tecnikai elemzés szerint: ún. hiperbolikus emelkedésbe torkollott a Fotex
2.) fundamentálisan nem volt reális új érték amit be kellett volna árazni
.
.
2006 MÁS, hiszen organikus növekedés az árfolyamban és cégértékben is:
.
1.) technikai elemzés: nincs jelentős visszaesés, nincs hiperbolikus emelkedés. Nincs kimerülési rés. Az emelkedő csatornában komszoldálódik az ár és emelkedik tovább.
.
2.) funda 2006:
- reális az emelkedés, hiszen 1994-es árakon vannak 25 milliárd forinton nyílvántartva az ingatlanok, ami piaci áron 100 milliárd forint. Azaz részvényenként több mint 1.200 FORINT.
.
- az egész régióban mennek az ingatlanos cégek. ORCO 10 - szerezte a z árfolyamát. ----> Fotexnek 1000 felett kellene lennie.
Fotex 2006 Q1 eredmény
.
Megnéztem a negyedéves gördülő árbevételt, üzemi eredmlényt és nettó profitot, fellehető adatokbók a reorganizáció elészámolt és várható költségeit.
.
HA nem számolnak el komoly rendkívüli költséget, (ami ismert gazdasági esemény hiányában nem valószínű) akkor igen jó lehet a negyedév.
.
Eur/Huf kedvező volt a bérleti díjjaknak, bérköltség legalább 30-40 %-al csökken tavalyi q1-hez képest.
.
Az Equilor múlt heti 1.200-as célárfolyamát író elemző szerint idén nem lesz profitrobbanás a folytatódó reorganizáció miatt.
.
Ehhez képest a VALÓSÁGBAN a legjelentősebb reorganizációs költségeket már a tavalyi évben elszámolták..
.
POZITÍV MEGLEPETÉS JÖHET:
MERT:
1.) MÉG ! alig van elemzői lefedettsége a Fotexnek
2.) mivel az "általános" vélemény miatt a reorganizációs költségek jelentősek lesznek még idén is, így nagy esélye van egy pozitív meglepetésnek
3.) a veszteséges üzletágakat már tavaly elszámolták + 1100 embert már tavaly leépítettek
4.) a 2005 Q3 és Q4 alapján az üzemi eredmény is igen kedvező lehet
5.) a tavalyi második félév igen jól sikerült rendkívüli bevételek NÉLKÜL is, PEDIG egyszeri tételeket akkor még bőven elszámoltak