Ne aggódj attól még nem adtam el tegnap sem jó helyen 2380 körül. Azé több volt ebben, de mostmár lassan nekikészülök 2300 körül a visszavételnek (20-30 ft nem problem)
No az idén minden osztalékos papperom ezt csinálta még jó hogy már megtanultam őket. Szelvényvágás utáni napon csesznek beesni, de később azért csak jönnek le... :)))
Ne idegejj fel tejjesen! Míg senem ismered rígi havered? Má ennyire vagy magadtól,h vizsgázál? A kissebbnek + nem futotta?
Má szóba se állasz ínvelem? Ki fog íngem a tökiáttétre kitanítni? A tehent is te szerettetted + ínvelem! Amit írtam tennap else olvasád?Ne fíjj,csak vicceltem! Semmi rosszat nem mondaník róllad/neked ok nílkül te is tudád!/ Arról mán nem ín tehetek,h ok mindig van :)))
Akko hát +van tehen is + peti is? Örülök,örüjj te is!Ládd szíp az ílet,minden jóra fordul!!!
Ín míg nem vook meksírtődve,,de minnél tovább gondolkozok rajt,lehet+leszek !
Azt szerencsére még nem.De nekem is egészen komolyan megfordult a fejemben amikor mondta,h vett-hogy eladjak.De az végülis annyira komolytalan lett volna.MIndenesetre bármilyen komolytalan is,jot kerestem volna vele...:-(
Viszont kezdem nem bánni a fotex eladásomat.
már én is gondoltam rá,h komolyan fogom figyelni az űzelmeit ,mert én hiszek az ilyesmiben és ennyi véletlen nem lehet,pl ha akkor eladom a fotit,mikor szólt 815-ön és nem 775-ön is jobb lett volna,de ricsit nem vett,nem?
Linda,rájöttem!Visszalapoztam az emlékeimben,és rájöttem,h amiota a mult hét végén matgab vett egist,azota megy a tökölödés!Ugyanezen a szinten vette ha jol kalkuláltam a bejelentésétől,azota le,és max idáig vissza,egy lépést se tovább.
Borsodchem topik.