Én is úgy emlékeztem, hogy volt engedély már hamarabb is. Vagy az a belengetés volt a kamu. De az erstés cikk olvasásakor nekem is azonnal beugrott, hogy valahol olvastam a nyáron az engedélyt az srv-re
A helyzet az , hogy állítólag amúgy is volt engedélyük; legalábbis vhol mintha azt olvastam volna , hogy az erstés elemző 'benézte' azt , hogy nincs. Mostmár csak az az én szerény kérdésem , hogy akkor most 2 engedély is van? Mert akkor az az ötven bála, már mindjárt több :) ( jó kis meglepi lenne , ha csak úgy finoman elejtené vki az OTP-től, hogy kicsit több ám a muníciónk srv-re , mint ahogy gondolják :) ) Persze arra is jó esély van is lehet , hogy én értek félre vmit, ezért kérdezem. ( meg arra is van esély , hogy bilibe lóg a kezem :) )
-Jó napot! A SRV engedély megérkezése menekülőre fogta a shortosokat... A lényeg nap végére-ha USA-felébred ők 40K felett tudják-e tartani. Ha záróra 40K felett marad,akkor a mai zöld gyertya egy trendfordító lehet akár.
"Az OTP elsődleges alapvető tőkeinstrumentum (CET1) visszavásárlási egyedi engedélyt kapott a Magyar Nemzeti Banktól, melynek értelmében 2027. március 31. napjáig mindösszesen 50 milliárd forintnak megfelelő összegben jogosult saját részvényt visszavásárolni." Erste
Igen Rengeteg kisbüfi került cashbe. Nem szeretnének kimaradni egy esetleges felkörből. Amint kifogy ez a vásárló erő tudjuk mi jöhet. Akkor jön az srv!
OTP moderált