Topiknyitó: Lou70 vasárnap, 10:48

OTP moderált  

Hátha tudnánk itt közösen egy személyeskedés, floodolás mentes topicot csinálni.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Lou70
Lou70 hétfő, 10:31
Előzmény: #56  Lizi
És azért se szoktam, mert én abban hiszek, ha dolgozik a pénzem, nem szoktam casht hagyni és amikor látszik, hogy shortolni kéne, akkor nincs miből. :D
Zöldbéla
Zöldbéla hétfő, 10:29
Akkor jó olajozást kívánok mindenkinek! 🖐️
Lou70
Lou70 hétfő, 10:29
Előzmény: #53  Zöldbéla
Pedig nem rossz indikátor az. Áttételesen össze van kábelezve. Fogadunk, ha elkezd rendesen esni az olaj, akkor megy fel az OTP? :)
Lou70
Lou70 hétfő, 10:26
Előzmény: #56  Lizi
Nem nagyon szoktam. 2023 óta certizek, ez egy longos időszak volt sokáig, leszámítva a Trump-os baromkodást. 2-szer vettem eddig életemben. Kiütés előtti certin hazárdíroztam, mert úgy éreztem, hogy nincs erő kiütni. Mint most is. De nem sokkal csináltam. 1 bejött, egy KO :D
Lizi
Lizi hétfő, 10:21
Előzmény: #52  Lou70
Te szoktál otp shortot venni? Ha igen, akkor mi alapján döntesz short vétel mellett? 
nemoland hétfő, 10:19
Előzmény: #54  nemoland
anno évekkel ezelőtt egybankar24 is erről beszélt, de akkor még nem értettük....neked meg élőben sikerült megvalósítani..... 
van az a mondás, hogy "Megcsinálta , mert nem tudta, hogy lehetetlen" ;o)
nemoland hétfő, 10:17
Előzmény: #52  Lou70
thx....csak azon agyaltam, hogy ami 'alulértékelt' 10-40.000 ig működött, az mennyire működik jelenleg is....tehát a certi elérhetetlenség miatt a többszörös tőkeáttét tartása és a kamatfizetés bár csökkent a korábbi extrém hozamokhoz képest, de kifizetődő most is....
Zöldbéla
Zöldbéla hétfő, 10:11
Előzmény: #28  Macus
Macus, nem bántani akarlak, de ne hozd már át ide is az olajat!
Finoman szólva is túlzás, amikor az olajos hozzászólások száma összevethető az OTP-sekkel!
Ha az olaj érdekelne, átmennék az Olaj és Gáz topikba, de nem érdekel!
Az OTP-vel kb. annyi a kapcsolata, mint az időjárásnak, vagy a születésnapomnak!
Lou70
Lou70 hétfő, 10:08
Előzmény: #45  nemoland
Figyelj, ~9%-os éves kamat pár hétre eső része nem eget rengető. NAgyobb összegnél már durva számok jönnek ki. Én közel 1,9 kamatot fizetek most hetente. Úgy fogom fel, hogy a kamatomat fedezte eddig a BUX2612-n elkönyvelt nyereség. 
Biztos érdemes lenne megspórolni ezt a pénzt és a ki-beugrással is lehet pár extra %-ot csipegetni, de engem a mozgásban mindig bekorlátoz, hogy ennyi certit nem tudok újravásárolni, ha kiugrok belőle. Illetve a vételi és eladási költségek is tetemesek. Nem beszélve arról, hogy nem igazán találod el úgyse, hogy hol az alja meg a teteje. 
Szóval biztosan min. 10-20%-kal jobb lehetne a teljesítmény, de mindig benne van az is, hogy lemaradsz a vonatról, ha hirtelen meglódul. Úgyhogy nekem a kezemen ülve is van ebben a tötymörgésben 74% a certiken, bár sose lenne rosszabb évem. 
Naras hétfő, 10:01
Előzmény: #50  Troublemaker
Visszanézhetne 46k - ig, aztán onnan újult erővel ATH?
Troublemaker hétfő, 09:59
egyelőre 46,440, a 47 távol
gemes.bp hétfő, 09:50
Előzmény: #47  Lizi
Az nudli, csak ott van
Naras hétfő, 09:40
Előzmény: #47  Lizi
Pénteken 46550 - nél volt egy 12k - s pakk, pár óra alatt megették.
Ami érdekes, hogy utána nem lőtt ki, csak a záróban ugrott 47k - ra. 
Nyilván 47k az egy olyan szép kerek szám, ami ezáltal lélektani határként is funkcionál, valaki oda tette be.
Nem feltétlenül azért, mert onnan lefordulásra számít, lehet már régen meghatározta magának, mint célárat.
Lizi
Lizi hétfő, 09:37
47ezernél volt egy 17500db körüli eladás a könyben. Szerintetek azzal fogni akarjk az emelkedést, vagy épp elenkezője, hogy ott szabadulni akarnak mert onnan fordulásra számitanak?
Jack hétfő, 09:35
Előzmény: #44  Macus
Azt a nagy pakkot egybe ki kellene kapni és akkor elmenne már a TS-ig.
nemoland hétfő, 09:31
Előzmény: #43  Lou70
...picit 'hátrébb' lépve szted a certi tartás stratégia mnnyire volt nyereséges az elmúlt időszakban pl április-szeptember....nem vitte el a profitot a finanszírozás/kamat  ?!
Nem kell(ett) stratégiát váltani a 'nem fundás' értékeltséghez képest ?! 
féléves 44-47000-es mozgásnál nem visz el mindent a finanszírozás ?
Macus
Macus hétfő, 09:27
Előzmény: #43  Lou70
850 de volt mar 900 folott is , 47 nel nagy pakk van
Lou70
Lou70 hétfő, 09:11
Előzmény: #42  Macus
-0,6%, nem a világvége. Rosszabbat vártam.
Macus
Macus hétfő, 09:05
Előzmény: #41  Jack
800
Jack hétfő, 09:04
R: 46570

Topik gazda

Lou70
Lou70
2 5 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek