A 10-éves referenciakötvény hozama Japánban 1996 óta először emelkedett 3 százalékra, az amerikai kötvény ugyanezen a lejáraton pedig 4,78 százalékon áll, 2025 január óta először.
Miniszterelnök Úr pár perce: A kormánynak is becsengettek. Ma a TISZA-kormány majd 40 napirendi pontot tárgyal. Többek között:- a kaszinó koncessziók teljes átalakítását;- gyermekvédelmi kérdéseket;- a megváltozott munkaképességűek ellátásának emelését;- egy többéves, országos fásítási program elindítását;- az Országos Környezetvédelmi Főhatóság felállítását;- a környezetvédelmi szankciók díjtételeinek jelentős emelését.
Index: Újabb adathalász SMS-hullám árasztotta el a magyar telefonokat, amelyben a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) nevében 102 000 forintos adó-visszatérítést ígérnek a gyanútlan állampolgároknak. A hatóság határozottan kéri a lakosságot, hogy aki ilyen üzenetet kap, semmiképpen ne kattintson a benne található hivatkozásra, mert a csalók a banki és személyes adatok megszerzésére utaznak.
Hát a jótanácsom az hogy nehéz dolgokat ne emelgessetek...én is azt hittem kitudom forditani a világot a sarkábol is....na azt igy jártam.Pont erre nem gondoltam.
Már önállóan végzem a tornát..ultrahang eredménye 4 gőb a pajzsmirigyben, de nem zavar mert amugy a tsh szint jó.Hasi ultrahang rendben, jobb vesében 5mm es kő, de jól beágyazódva....külön öröm, hogy máj rendben és normál méretű.Tornát csinálom azt jovore mri-n megnézetem ujra a nyaki gerincet.Volt aki szerint a gyulladas hogy lement ezert a velo kapottbegy kis helyet ezert erzem magam jobban.A kituremkedett, szétterult kocsonyás anyag pedig idovel(hónapok) beszáradhat, osszehuzodik es a szervezet lebonthatja-a sebesz aki az mri-t latta az preventiv mutetet javasol de erre igen rákéne szánni magam.
Toka Club/Labanc/Laruska/Vica71/Nacky/Bpali/Oldrider/Josefernando/Mcbull/Kawaszabi