Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Nem kell idegesnek lenni, mert a piac nem igazolja a várakozásaidat. Meg személyeskedni sem. Ha tavaszra 5,5K, az fél évre laza kb. 30%. Ha komolyan gondolod az igehirdetésed, akkor már a nagymama széke is be van tolva a pozi mögé. Mondjuk így megértem, ha ideges vagy. Lesz ez még így se, nyugi.
Elmondtam . Csak a csökött agyú Nándor ok nem értették . Befektetési stratégia a körvények shortolása…—> kamatok emelkednek —> majd belép a képbe az arany . 😳
-Private Banking friss:-Ezüst.-Korrekciós fázisban van, de még nem törte le a görbe a 62,5-ös fontos támaszt. Amennyiben nem megy lejjebb, akkor megmarad az esélye hogy hamarosan új hónapos csúcsra fusson. Első ellenállás a 75 körüli szintnél várná, de a teljes csökkenő hullám elvárható korrekciója a 87,5 körüli szintnél fekszik. A 62,5 alá zárás gyengeségre utalna, a néhány hete ütött mélypontok lehetnek ebben az esetben elérhetőek. Ellenállások: 75; 81,25; 87,5; 93,75; 100; 106,25. Támaszok: 62,5; 56,25; 53,13; 50.
Nem szólok bele mindenki magának kiokoskodja . Elmondtam amit akartam . Meglátjuk kinek mi jön be Ff topik3400 rá fibozta szeptemberre .. Még bejöhet . Nándorunk 4 K alá vártA . Festő Úr 5K majd onnan 3 . Én 5,5 körül mondjuk tavasz környéke ., Bő fél év . Ennyi
Alap dolgokhoz fogalmad nincs .de nyomod a mainstream szart jelenidőbe eddig kb 1 árad jött be előre . Így nem lehet kereskedni hogy sírás megy egész nap . Mondtam már írd be akkor hol lépsz shortba hol zárod . Ahogy mi szoktuk a longgal . ASR modellje is mindig akkor jelez amikor már ott vagyunk a konkrét áron . Bakker akkor már felesleg. Én is le tudom olvasni hogy jak emelkedett vagy esett.,
Mit össze vergődsz naponta . Engem baromira nem érdekel ma mennyi ha középtávra vettem deklaráltan . Elmondtam amit akartam . Nem tartom magunkat egy szinten . Te magolod a faszságokat meg naponta szajkózod én meg ráér el a piaci hangulatra általában plusz néha ránézek a szintekre . Mindenki annak hisz akinek akar . Majd az árfolyam eldönti..
Vakokat vakítják tartom… Pontosabban a vakítókat vakítják. Másnál is előfordul, hogy elírja... :-) Amíg azon megy a polémia, hogy 4,3K alatt esik e tovább és nem az, hogy 5K vagy 6K a cél, addig aranykorról felesleges beszélni. Így is relatíve elég bika. Most. Nyilván ha kitör a béke vagy egyéb éles fordulat lesz a körülményekben, az más helyzet.
Na és USD/HUF már a választások fölött ... az EUR/HUF is hibahatáron https://invst.ly/1k5w53 - egy darabig nem újítom meg a Diszkont Kincstárjegyeim. :-) Veszek belőle aranyat mert az olcsó. Visszatér a 2 számjegyű HUF kamat?
Printelni, na ja. Csak ma is azt nyilatkozta az egyik döntéshozó, hogy még emelni kell az infla miatt. Innen nehéz csinálni egy kézifékes 180 fokot komoly arcvesztés nélkül.
Szerintem a Hormuzi-szorost nem fogják tartósan megnyitni a közeljövőben. Viszont ha egy-másfél hónapra megnyitják (ami a választások miatt valószínű), az elég lehet egy speka-ralira, ami elég magasra felviheti. Az 5000-es szintet ráadásul feltűnően korán törte le az arany, még vissza fog oda nézni azelőtt, hogy a kamatemelések igazán beindulnának az egész világon.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)