Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Még jó hogy a tőzsdén mindenki azt csinál amit akar. :-) Én az OTP-t óvatosan a részvényeket adogatom 47000, 46,940 és utólag fájó 46400-46700-on is. Van helyettük tl123. Még egy kicsit több van mint ami szokott lenni összesen, így 47k felett adnák el belőle. De attól még UP-ra gondolok Én is. A MOL- osztalék utáni lecsorgásra várva tegnap délután kinulláztam. Richter ... kicsi pozíció, de nem akarok róla beszélni ... egy államkötvény hozamom sincs. :-)
A FED döntésig nemigen lép itt senki érdemi poziba (jó, kivéve Beze :-) ) Lecsorgás holnap délutánig, aztán tüzijáték. Lehet nemesfém felhalmozási időszak van, de felhalmozni lehet majd 4200 vagy 4000 körül is, ha a FED azt mondja.
Arany ál érdekes a 4270 ill 4330. Ezüstbél 62.5 felett kell maradni . Felhalmozást zóna 63-64 . Nincs értelme szerintem 5 éves chartot nézni most . Úgy hogy nem vagyok egy TA-s de azért látok👀
Na akkor miben lett igazam /egyenlőre/.. BUX:itt a 153 K , OTP majdnem 47 nem 44 , 35 mit tom én micsoda még . MOL a 4500 egyenlőre elnapolva . Főleg ha végre teljes kalacitással menne vagy megy már nem tudom a finomító ja . Richter is kezd zárkozni . Gáz felfelé áll , olaj sajnos sanszos a 110 de valószínű megfogják előtte , nem lett 95…
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)