Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Én ezt nem nevezném szívásnak ha bekövetkezne. De nem fog, ezek is mindent megtesznek hogy a megmentőt lássa a választó . A gazdaság ? Ahhoz nem mernek nyúlni . Egészségügy? Na ahhoz meg annyira se. Jogászkodnak azt mindenki tud, ott bármi lehet a végeredmény. 1+1=2 ... Szóval én azért látom sötéten a jövőt, mert ezek se elég bátorak ... 1% az infláció 6% a reálbér növekedés. Na KSH se tud többet hazudni. Iszonyatossan kíváncsi vagyok az EUR bevezetést előkészítő költségvetésre :-) Napi 12mrd a mínusz a költségvetésben !naponta! és a miniszterelnök azt nézi hogy követ dobálunk a Dunába és kb. 50mrd lenne mínusz ha nem tennénk ... Nagyon megéri ...
sajnos a hírt hogy mire az a nagy felhúzás nem dobta fel a investing Pro. Le is van mondva az előfizetés keresnem kell valami mást. Illetve szerencsétlenül az USA nyitáskor nem tudok gép közelben lenni. Ez most szép meg nem keresett eredményt hozott tegnap az aranyban. Ez van. Máshoz nem is nyúltam , OTP -t vettem záróban de keveset mert szépen visszahúzták volta 600-al lejjebb is záróban ...
Miért,nehogy már!! Téged birlak a legjobban humanoid volt fórumtárs után ,ami nagy szó mégha visszafelé ez nem biztos hogy kölcsönös részedről sajnos . Álmos vagyok és nyűgös nezd el nekem . Köszi
Vajon miből növelte meg a Treasury a hosszú kötvények visszavásárlási keretét, és miért terelik az egész adósságfinanszírozást egyre látványosabban a rövid oldalra? Csak össze kellene kötni ezt a két pontot.
Valamire nem válaszoltam Nándi neked.. most potolom és utana csucsu. SLR vagy LCR átmeneti felmentést adnak a kereskedelmi usa bankoknak, ha állampapírt tartanak. Ezzel a kereskedelmi bankokat "önkéntes" vásárlóvá teszik a hosszú oldalon .masik a FED RRP .!!A jegybank a rövid oldali eszközeit vagy a reverse repo facility-ben lévő likviditást használja fel arra, hogy a rövid papírokat eladja, és a befolyó likviditásból a hosszú papírokat vegye majd meg. Ezzel a mérlegfőösszeg növelése nélkül szorítja le a hosszú hozamokat. És még van kb 3 másik trükk .
Azért mondtam hogy most megtanulja a magyar nép hol lakik a Magyarok istene . ..vége a meg nem érdemelt habzsi dozsinek. Nem csak arbitalas volt itt a baj, hanem az hogy már a szakadt vacak munkaerőt is csengő arannyal kellett megfizetni ,munkamoralja meg a tizede volt a Németnek , és meg nekik sirt a szájuk...Pont ezek szavaztak ezekre .... Kurvara röhögni fogok rajtuk. Jön kapitalizmus, de a lakosság 95%nak nem fog tetszeni. Érted e mire celzok. Ezek azt hiszik további helikopter penz szakad a a nyakukba🤣🤣 off
Nos, nem ezüst téma, de ezeknek az intézkedéseknek a kivezetésével maximálisan egyetértek. A kkv 3% hitelt nagyrészt arbitrálták. A lakossági 3% jelentős része a felső rétegnek ment, azon belül is befektetési kecókra. Adófizetői forintok maximális elherdálása. Csillagot érdemel. Szegeden. A vízhálózat leamortizálva, a rezsivédelmi alapot mega lidl-ben tölti fel a polgár. Bizony, durva lesz az ébredés, kérdés felfogják e. Minden hatalom legnagyobb ellensége az oktatás. Kiváncsi leszek ezzel mit kezdenek. Mellesleg a mai napot nem láttam jönni, elgalább is nem ma és nem ilyen durván. Nem féltem a szakadástól, de bíztam benne, hogy bepróbálják 4300 alá. Akkor belementem volna már a marginba is... Mindegy, így is szép eddig.
Valaki írta hogy a hosszú oldalon vesznek.!!az rövid oldalon meg Eladnak.. Egy lofaszt.! Pont ellenkezőleg ! Eladnak. Ezért szálltak el a hosszú hozamok a hosszú oldalon fel az égbe.
Szerintem Magyarország ,szívni fog. Főleg évvel az új brigáddal. Nincs rutinjuk. Ezek nem fognak szarozni kivezetik az összes kedvezményt KKV3%ost. Lakossagi 3%ost, rezsicsökkentéss off. Most tankooltam sim benzinkúton dizelt majdnem 700ft ért vazze 700!!!!és a dollár meg messze nem 400 Ft mint anno hanem csak 315 szóval lesz még az 900 Ft is. Vége a meg nem érdemelt habzsi dozsineka proliknak. . Jövőre nem lesz dugó az M7 esen nyáron . És nem fog az fel Magyarország Horvátba nyaralni évente 2 szer is mert ugye Balaton azért üres mert olcsóbb horvát tenger a magyaroknak ami a Németnek is már drága 🤣. Szóval itt olyan Kádár fèle népi joleti intezkedwsek voltak ,hogy csak na . Nem is tudja a többség ..... Csak a nép nem tudja . Most jön a fekete leves ... De nem baj , fel kell készülni rá és hagy tudja meg a proli hogy nem a saját tehetsége okán élt ilyen jól , hanem az osztogató politika és a laza moneterasis politika miatt. Termelékenységi mutatók alapján és munkamorál alapján a Albánia szintjén kellene élnünk Most még ismétlem meg a lakossági kötvények után járó kamatok adómentesek és szocho mentesek ,ismétlem még:)). Most szerintem annyi mínuszt kapok mint Bpali ... De hát akkor is az az igazság ,hogy nekem nem a Roga.i Ner hiányzik mert, rohadtul nem , ők hát nagyon túl tolták a biciklit nem kicsit hanem nagyon ..Hanem az az apparátus aki azért tudta a dolgát és azért Viktor is jól feküdt Putyinnal ,Trumpnak és Xi nél is. Ez hiányozni fog pár hónap múlva 😉 Lásd a beruházások amik meg viszik az országot mire jövő nyárra le fog állni a lendület és földbe állunk ...az uniós forrásoknak aki utána nézne mire kapjuk ,milyen időtávon és milyen célra azok kurvara meglepődnek majd ....khmmmmm Nem latom fenyesen az ország jövőjét a következő években . Off
Sáv tető —> 4600 . Ne felejtsük el mikor szórakoztak a vietnami vonalakkal —>4880… volt a cél . Ezüst él változatlanul 70fé kellene jutni első körben ..
Igen itt léptem piacra az alappakkal. Aztán végig menedzseltem az esést és nagyobb darabszámmal jöttem vissza , mint amivel indultam . De ezüstben ez még inkább igaz .nálam . Szóval ki lehet itt mozogni ha gond van .
Lehet mínusz ölni de per pillanat távolodunk a szeptemberre jósolt 3400-tól. Itt sallangmentes én pénzt lehet keresni más topikokba meg álmodozni hátha kijönnek 5 év után nullára . Ja emelkedett az app vagy 10-12 Ft-öt 😂😂😂
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)