Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Eddig megúszva a 25%-os bukó, nincs a számlán a TS certi ... huhh. És a tőkeáttétel nélküli SILVER03-m is ha így folytatjuk 63%-os éves hozam ... nem is értem mi folyik itt.
Pedig de, most nézem hogy beálltam 16:50-kor TS030 vételre ... és most az írja hogy 16:59 visszavonva 692 ígértem érte most 584 lenne ... gyanítom reggelre mégis lesz a számlámon. :-) és persze EURHUFTL62 is előkerült 1000db ... mind kiakartam szórni ...
-Private Banking friss:-Ezüst.-A 39 áttörésével teret nyitott felfele, az emelkedő trenden belül. Közelíthet egy megállóhoz újra, de a trend törésére még várni kell. A 39,06-os szint már támasszá vált, így jelenleg ez az a szint, amely vízválasztó a long és a short oldal között. Ellenállások: 39,06; 40,63.Támaszok: 34,38; 32,81; 31,25.
WIZZ nagyon szépen hullámozott már már óramű pontossággal ... de a júniusi után nem merek visszaszállni ... előtte szépen kereskedtem benne ... akkor pont pozíció nélkül voltam.
Egyébként egy éve inkább jellemző az USA tech fel , ezüst fel . Persze lehet a kisebb hullámokon lovagolni de a fegyverkezés , AI térnyerése , elektromos átállás , lézer és dróntechnika zabálja az ezüstöt .. hm.
Grat hozzá! 👍 Ránéztem én is most reggel XAU-ra, szépen megindult a tözörgés és az ellenállás legyűrése után! Ha követi a "sormintát", amire persze gari nincs, akkor itt jöhet egy kis lepattanás és utána a 120%-s szint! Vagy egyből... de inkább hmm Közbe ékelődött egy kövi cél ellenállása, de ennyi átlógás rajta nem lehet akadály majd, szerintem! Meglátjuk, esetleg segít, ha valaki még longba áll! Meg kéne nézni a futit is, de talán később.. https://ibb.co/gLG2cCgg
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)