Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Ezüst, korán reggel eladtam a short-ot ... 11 körül pedig a legfelső longot elkezdetem venni 4 pakkot 15-ig ... utána dolgom volt ... most várom a csodát (emelkedést)
Már nem bírtam belevettem ma. Cbk meg trükközik. Félek a negatív zászlótól. De lehetne egy tripla alj/fordított fejváll ha takarodna innen felfele holnap. Vélemény?
Én se olvastam még semmit .. Többi autós nem szakadt be . 12.-én derül ki sikerült e meggyőzni az EUt a belsőégésű motor kitiltás kitolásáról. Annál el tudtam volna képzelni a beszakadásf, ha nem jön össze . De akkor esne mind .. Az várható volt hogy korrekciózik de ennyire hirtelen a semmiből lezavarják ..👀. Szép baleset … kösz az elemzést
Volt valami hír netán? Igazából jó helyen fordult le a kék madár és a jelzett sárga sáv szerint, de a piros madárhoz hiányzik egy ici pici! Ez fontos lenne, mert az emelkedő trendet méri egészében! Így kisebb a harmadik az elsőnél és az nem jó ómen. Fordulni kellene 84-82 között és folytatni az emelkedő szakaszt, akkor még nincs veszve semmi. Még a 81 nem kizárható, de kicsit soknak találom már! Elég ronda esés hír nélkül. hmm https://ibb.co/4wyww1Gn
Valóban hűlnek,de 240 percestől felfelé nem megnyugtató.Sztem 240-en az rsi-nek meg kellene találnia a 30-at.Nálad is bőven belefér.Picinykét még esnie köllene.
Persze nem volt stoppom ... ELEMZÉS FLASH: A JPMorgan „semlegesre” csökkentette a Commerzbankot – a cél 33 euróra emelkedett NEW YORK (dpa-AFX Broker) – Az amerikai JPMorgan bank 30 euróról 33 euróra emelte a Commerzbank DE000CBK1001 részvényeinek célárfolyamát, de az árfolyamrallyt követően mostanra meglehetősen értékelt részvényt "túlsúlyról" "semlegesre" rontotta. A bank ambiciózus célokat tűzött ki 2028-ra – írta Kian Abouhossein az európai bankokról kedden közzétett újraértékelésében. A piaci várakozások már ennek megfelelően módosultak. A nettó kamatbevételről még nagyobb a konszenzus. Abouhossein most a németországi Deutsche Bank részvényeit részesíti előnyben, amelyeknek rövid távon kifejezetten pozitív "Positive Catalyst Watch" minősítést is adott a részvénynek. Összességében azonban a szakértő ismét nagyobb hangsúlyt fektet az európai bankokra, mint az amerikai pénzintézetekre./ag/zbAz eredeti tanulmány megjelenése: 2025. szeptember 8. / 20:10. / BSTAz eredeti tanulmány első terjesztése: 2025. szeptember 9. / 12:20 / BST-----------------------dpa-AFX Broker - a kereskedői hírek a dpa-AFX-től-----------------------
Gyors google fordító, mert vezetek: Investing.com -- A J.P. Morgan felülvizsgálta Németország két legnagyobb bankjának minősítését, a Commerzbankot a „túlsúlyozásról” „semlegesre” rontva, miközben a Deutsche Bankot fenntartotta a „túlsúlyozás” minősítésében, és Positive Catalyst Watch (pozitív katalizátorfigyelő) alá helyezte. A lépés a Commerzbank részvényeinek erős emelkedést követően történt, amelyek az év eleje óta 119%-os hozamot értek el. „A CBK vezetősége eddig erőteljesen helytállt a bank megfordításában és szilárd alapokra helyezésében, egyértelmű úttal a kétszámjegyű RoTE fenntartható eléréséhez” – mondta a J.P. Morgan.A brókercég azonban most korlátozott potenciált lát a növekedésre. A Commerzbank árfolyama 9,8-szoros árfolyam/nyereség arányon és 1,2-szeres árfolyam/kézzelfogható könyv szerinti érték arányon forog, a kézzelfogható saját tőke becsült megtérülése pedig 12,4% lesz 2027-ben. A Commerzbank ambiciózus tervet vázolt fel 2028-ig, amelynek célja 4,2 milliárd eurós nettó eredmény elérése a 2024-es 2,7 milliárd euróval szemben. A konszenzusos becslések azonban már tükrözik a 4,2 milliárd eurós előrejelzést. A nettó kamatbevétel az elmúlt negyedévekben szintén meghaladta a várakozásokat, de a konszenzusos előrejelzések most a vállalati célok felett vannak, 8,1 milliárd euró 2025-ben a 8 milliárd eurós alsó határral szemben, és 9,1 milliárd euró 2028-ban a 8,9 milliárd eurós céllal szemben. „Ezért a konszenzusos várakozásokhoz képest kisebb teret látunk a pozitív meglepetéseknek” – mondta a brókercég. A J.P. Morgan a Commerzbank 2026. decemberi célárát 30 euróról 33 euróra emelte, az alacsonyabb szektorális részvényköltségre hivatkozva. A Deutsche Bank eközben továbbra is a J.P. Morgan egyik legfontosabb európai választása. A hitelezőt a november 17-i befektetői mélymerülés előtt Positive Catalyst Watch felügyelet alá helyezték. Harmadik féltől származó hirdetés. Nem az Investing.com ajánlata vagy ajánlása. A közzététel itt olvasható, vagy eltávolíthatja a hirdetéseket. „A befektetői mélymerüléssel a DBK a jelenlegi, 2025-re vonatkozó 10%+ céllal szemben a középtávú, 12%+ RoTE felé haladhat, ami a részvény következő felülteljesítési szakaszát eredményezheti” – mondta a brókercég. A Deutsche Bank árfolyam/nyereség aránya 8,8-szoros, árfolyam/tárgyi könyv szerinti érték aránya pedig 0,9-szeres, a 2027-re várhatóan 10,5%-os RoTE-vel.A bank fellendülése minden részlegben előrelépést mutatott. „A múlttal (2015-18) ellentétben a DBK mind a négy fő részlege nyereséges, a csoport 11%-os első féléves RoTE-t termelt a bejelentett alapon” – közölte a J.P. Morgan. A hitelező 14,2%-os CET1 mutatóról is beszámolt. A kamatmentes bevételek támogatták az eredményeket, különösen a kereskedési szektorban, ahol a Deutsche Bank továbbra is „az egyetlen európai FICC-szereplő a globális bevételek alapján a Top 5-ben”. A 2026. decemberi célárfolyamot 30 euróról 34,20 euróra emelték. A J.P. Morgan mindkét bank esetében kockázatokat jelzett. A Deutsche Bank teljesítménye továbbra is a tőkepiacokhoz és a kereskedési tevékenységhez kötődik, miközben a globális gazdasági körülmények, a hitelfelárak, a jogi kitettségek és a szabályozási változások is befolyásolhatják az eredményeket.A Commerzbank esetében a németországi versenynyomás, a kamatérzékenység, a hitelcéltartalékok és a lengyelországi CHF-jelzáloghiteleket övező bizonytalanság továbbra is kulcsfontosságú lefelé irányuló tényezők.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)