Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Levonom a következtetéseket: Nagyot hibáztam, hogy nem tartottam be az előző ígéretemet, ami szerint csak 30 körül, TL35 KO után kezdem el visszavenni az ezüstöt. Előzőleg is elhibáztam már, túl korai volt a visszaszállás. Ami jó, hogy most nincs 10.000 certim. Még. Ki fogom írni magamnak, hogy a fák nem nőnek az égig, és realizálni kell a hasznot, mert lesz még lehetőség. Oda kell figyelni az első megérzésekre. MOL-ban levő 1M haszonból kb. semmi sem maradt amire eladtam ma a certiket. Reggel rugóztam, hogy meg kellene szabadulni mindentől, hisz kinti olajcégek nagyot szakadtak hozzá képest, ez se maradhat ki. LOL-t faggattam, de nem olvasta sajnos. Továbbra is tartom, hogy a felső 2 certi csak napizásra való.-na ezt betartom nagyjából. Viszont egy ilyen napon magasabb, több tőkét igénylő certin sokkal többet lehet bukni... Igen nehéz időszak jön, a nagy volatilitás jól ki fog készíteni bennünket.
Ugyanaz a hibás szisztéma, mint amikor folyamatosan addig emeled a piroson a tétet, amíg vége nem lesz a fekete sorozatnak. Csak az a baj, hogy időnként (itt a tőzsdén pár évente) jön egy hosszú sorozat, amit vagy pénzzel, vagy idegekkel nem bírsz, és kiüt. Ekkor elúszik egyben az évek alatt összegyűjtött sok kis nyereség, és vele együtt a ráfordított idő is.
Ezt nem tudhattad előre Beze. Ez tényleg fekete péntek. Ráadásul több mindenre kellett figyelni, már délben ki voltunk készülve. Meg is iszok egy sört, elment minden életkedvem.
Mindig, amikor azt hiszem, hogy nagyjából jó áron veszek TL25-öt, leesik még 100-200 ponttal. Talán abba kellene hagynom a vételeket, akkor esetleg felmegy.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)