Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Szerintem is magas az rsi innen vagy nem sokat fel vagy visszabb kell jöjjön . Es azon kivúl itt többször elakadt ja meg farkasfu pingusa is itt volt 120 % nal vagyunk
Mára? Vedd és tartsd biztonságos eszközben. Hosszabb távra. Gondol egyet Trump megszállja Gazát és emelkedik. Aztán meggondolja magát és esik…. Délután ADP okozhat mozgást. Elvileg fel, most lecsengettek a feldolgozóipari PMI értékek. Nem túl fényesek de állnak még a hosszútávú célok. . Nagyon gondolkodom az ETF mellett a Zwack pozíción mert teljes a kiszámíthatatlanság. De fel várom az ezüstöt ma, hogy visszatérjek alap kérdésedre. :)
mivel elég volatilis 4 év várható a trampliii miatt , célszerű lehet a kockázatkezelésre nagyobb hangsülyt fektetni és olyan mögöttes termékekkel kereskedni amivel ez végrehajtható és az némileg kevés ha a bux zárás után csak az ima marad ( ergo erste certi bíg xar a fémekre és a 09-17 órán túl mozgó instrumentumokra szvsz )
Persze hogy "ingerült" mindenki, pl. nekem is lett -30% feletti bukó is 1 hét alatt ... több tételben is. És másik fele is inkább 0% mint +% :-) Kicsit átgondoljuk hogy mit is látunk azt újratervezés. Szerencsére az aranyam meglepetés szerűen teljesít, meg a META így az összkép nem annyira vészes..
https://ibb.co/8DXPQWTN . Nyitás után kissé esett az arany. De a japán akció megemelte. M5 Na ez jó! XAU/USD ÉS JP225/USD a beesés utáni long adott egy jó skalpot. Hagyom is nyitva legfeljebb csúszóstop kivág.
JP225 jó vétel lehet most. Vettem is. Kis pozíciót. Nem jött rossz adat sőt! Jent erősítő lett. Szolgáltatói vállalok bővülést mutatnak. Ma a jen elég erős FA támogatást kapott. . USD/JPY is beesett adják a dollárt.- mit vesznek a jenen?! Részvényt?! DXY árfolyamot le is nyomták a Japánok, lett egy nagy piros gyertya pár percesen de mar megállt. Ezzel a Japánok az aranyat fel is nyomták így hirtelenjében:) . THX! Ezen keresünk egy picit:)
https://invst.ly/18rpoc . DXY nagyon volatilis lett. Ichimoku felhő szerint ez emelkedik, de megjelent a csökkenésre utaló jelzés. A piros vonal a kék (tenkan sen) fölé került. De sajnos még mindig az támaszt jelző felhő felett vagyunk. 107.72 alá esés mutatna lehetőséget a további csökkenésre.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)