Tovább szól a porszívó hangja. Hatalmas a vételi erő a papírban. Akik eladták 800-900-1000nél, nem tudják visszavenni, mert csak megy tovább. Nincsenek nagy hullámok, csak kisebb korrigálások és emelkedés. Egyébként a Telekom is így kezdete 300ftról. Ott is sokan kiugrottak 400nál és 500nál,600nál, stb. Most 1400 körül van. Remélem itt is kb. hasonló menet lesz 2 év alatt. Egyébként nekünk elég ha beárazza a Jászai 1 évvel ezelőtti nyilatkozatának az értékét, ami 2400ft. Egyébként már a történelmi csúcs a kisebb ellenállás, de onnét szabad az út és nagy tér nyílik meg felfelé. De szép is lenne ha idén ötödölnék a papírt. Tuti, hogy van 1 vagy 2 nagy gyűjtőnk! Alig van eladó! 1156ft és 45milla
Ez egy növekedésben lévő vállalat. Az én tippem az, hogy leghamarabb 2027-ben lesz osztalék, de akkor az a 2000 feletti árfolyamhoz mérten is vonzó tud majd lenni. Merthogy 2027-ben mindenképp 2000 feletti árfolyamra számítok. Magánvélemény, de hitem van benne.
Lehallgattam az előbb egy adást:4ig központ hívja a hajót,jelentkezzetek vétel!-Itt a kapitány központ, tökéletesen hallunk,vétel!-Fontos infót kaptunk Amcsiból kapitány,Elon hívott,hogy a Donalddal egész éjjel nem tudtak aludni,és végig a 4ig űrutazásról beszéltek!-Nyugtáztuk torony!Üzenjük,hogy figyeljenek tovàbb!Lesznek még álmatlan éjszakáik!Kapitány kiszáll,megisszuk a legénységgel a kávénkat,9 után kapcsolat a szokásos frekvencián!
2018 óta tartom a pakkom. Azóta volt ,hogy napizásra adtam a fejem. Volt, hogy nyertem és volt hogy buktam. A nagy pakkom lassan 7 éve megvan, amihez még a héten is vásároltam szerény 3000 darabot :) Az előrejelzések tovább repíthetik az árfolyamot. Musk,Trump és az űripar jó hatással lehet rá. A magyar ONE brutálisan terjed. Tetszik az új arculat. Idén bízom abban, hogy nyereségre fordulunk. Jövőre elképzelhető egy osztalék is. Tartom és kitartok :) van a fejemben célár,de ez még korántsem az. Sok sikert mindenkinek…..
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.