Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Úgy látom, hogy valaki nagyon nem szeretné ha átkuszna az árfolyam az 50 feletti tartományba, jó alaposan ledugózta 51-nél. Hihetetlen , hogy ennyi idő után is még képesek ezzel szórakozni.
amúgy meg nagyon le tojom hogy milyen papírjaid vannak, nem dicsekednék a helyedbe vele mekkora egy "tapasztalt" lehetsz hogy nem adtad el 150 felett annak idején ha nem várrod 7 éve hogy felmenjen :)) Igazi befektető lehetsz !
annyi elég hogy ha én lennék akinek hiszel fejbe is lőném magam? mondjuk azt se tudom ki az a Jockeykam. de ha te jobban érzed magadat akkor leszek az és jókat kacagok rajtad XD
Nagyon elkezdtel enekelni Jockeykam.Kezded tultolni,mikozben alig varod hogy raszord masokra a pakkodat.Az en 21,22,23 ft-os pakkom szepen elvan a tobbi kozott.En raerek.
A ner papirokat megrantjak a nagy eses utan pár napra, aztan szepen csorog le majd mind. Első kettő volt ezen a héten a 4ig meg opus. Ugy nez ki most a deltán van a sor. Ha kitart a mai emelkedés, akkor még hétfőn is emelkedhet, de kedd déután már tuti adni fogja mindenki.
Annak örülök, hogy végre elszakadtunk a neres papírok mozgásaitól. Örülök, hogy végre többen felfogják, hogy a NER ezt a céget csak negatívan érintette. A piaci működés és az érkező EU forrás viszont nagyon is pozitív lesz itt.
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.