Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
javítom magam,mert nem elég napokon keresztül.Hónapokon keresztül kell,mire leszoknak róla hogy lefelé is van út.Pl: az opus amikor 102 -ig lenyomták utána gyakorlatilag fél évig vették,mire megszabadult a sáskahadtól.
Pláne, hogy mindenki 60,0-n akar eladni; így hogy menjen? 60,3 nem lenne jobb? 60,1-60,6-ig kb. üres; ott elférne 10.000 db-okkal, mert így csak fölösleges dugó.
Nem tud kipucolódni a szint csak agresszív vételekkel,mert amikor bedobnak 20-30000 darabot az is csak 1-2 millió,tőzsdei szinten gyakorlatilag semmi.Ide milliárdok kellenek és napokon keresztül és akkor is lesz egy bizonyos réteg aki újra meg újra el akarja játszani a lenyomásos bulit.Tehát nem elég az az elhatározás,hogy most veszek 100 millióért,mert az nem elég a szint megtartásához,hanem oda kell állni most pl 60-ra 500 millióval és lehet hogy keveset mondtam.Persze a cég is tehet érte,mondjuk a jó eredményekkel. a lehetőségek már megvannak,de amíg nem megy át eredménybe tényszerűen addig sajnos ez van.
én örülve azért h megy, de hogy a faszba van itt mindig ennyi eladó itt miért nem működik h kipucolódik egy szint? basszus a picsába már 62 se volt és ennyi eladó, mi lenne 100-nál v 100 felett.....
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.