Egy dolgot biztosan kijelenthetünk, mind az Opus, mind a Konzum részvényesei szempontjából fair lesz az elszámolás. A beolvadással mindkét társaság részvényesei jl járnak majd - derül ki az interjúból
Fekete Péter: Egy dolgot biztosan kijelenthetünk, mind az Opus, mind a Konzum részvényesei szempontjából fair lesz az elszámolás. Mkb elemezte 2018 áprilisban a konzumot: Egy részvény fair értéke 4175 forint az MKB szerint, ez 21,5 százalékkal magasabb, mint a jelenlegi árfolyam.
"Ugyan egyik papír részvényesei se jártak jól, de ugyanolyan helyzetben vannak, tehát a kijelentés igaz." - Egy picit kiigazítanám: Ugyan egyik papír részvényesei se jártak jól, de ugyanolyan helyzetben vannak, tehát a kijelentésből annyi igaz, hogy egyformán jártak. A "jól" (még) nem valósult meg. - Féligazság egyelőre. Szeretik a felezést! ;) Aztán nehogy az osztozkodás meg testvéries legyen a fele-fele helyett. :P
Azt hiszem, mintha valami olyasmit mondtak volna, hogy a Konzum és az Opus részvényesei egyformán jól fognak járni. Ugyan egyik papír részvényesei se jártak jól, de ugyanolyan helyzetben vannak, tehát a kijelentés igaz.
a politikát nem én kezdtem, / szvsz. ha nem lenne migráció fidesz 2/3 sem lenne / viszont befejeztem, az árfolyam meg azért nem érdekel , mert 140 ről vagyok benne, úgy, hogy 6-700 között felét eladtam, ja és van 500 ról amit visszavettem pár K, nem jelentős mennyiség, na megyek, iszom egy, de lehet, hogy 2-3 Csiki sört az egészségedre :D
Azért csak sikerült különböző politikai nézeteket kifejteni egymás sértegetése nélkül, ráadásul kulturált megfogalmazásban. Ez már dicsérendő elszakadás a totálisan unintelligens mocskolódásba tolt magyar közbeszédtől.
Érdekes koincidencia, hogy a világlátásbeli drasztikus változások nálad épp akkor, és olyan irányban történtek, mint a ma uralkodó párt vezetőjének. Mert pl. kezdetekben Fodor Gábor volt párt második arca OV után. Akkor tehát az ő nézetei mellett voksoltál, ma meg azzal a 2/3-al együtt, akik oroszlánrésze akkor nem a Fideszre szavazott. Ismerőseim többsége nem ebbe a kategóriába tartozik (ezért érdekes az eseted). Akik ma Fidesz mellett voksolnak, kezdetben nagyon nem, és vica versa. Én a mai hatalomgyakorlók esetében látom azt, hogy a pénzért (ami, mint tudjuk, hatalom) gyakran váltogatják az ideológiai paneleket. Az is furcsa, hogy reszvenytulajdonosként számodra nem érdekes, hogy hol tart az árfolyam. Ritkán hallani ilyet a tőzsdén... Azzal viszont egyet értek, hogy az Opus árfolyama észrevehetetlen hatással van a pártok szavazóbázisának nagyságára. Marginális azok száma, akik az árfolyam szintje miatti csalódasukban változtatnak meg a partpreferenciajukat. Akik eddig sem kedveltek a NERt, azoknál nyilván csak fokozódik az utálat. A szimpatizánsok közül, pedig kevesen fordulnak, ahogyan te sem, vagy a kedves Nanus, aki a részvényben ugyan csalódott, viszont azt nem ismerte föl, hogy a posztkomcsik, leginkább a Fideszben élnek tovább... Éppen ezért (is), teljesen fölösleges e topikon ideológiai harcot vívni, én meg e kis elemzést / megjegyzést is nagyrészt meddőnek gondolom, csak a gondolkodás fontosságát szeretném ezzel is hangsúlyozni, így kereskedési időn kívül, részben off-ként.
MACD hetes charton jövő héten eladásit fog adni ha lejjebb megyünk :) Igazából ha most ránézek a chartra, egyre kevésbé tűnik bizonytalannak a lefelé irány, minden jel oda mutat... bár igaz oda tolják ahova akarják, tudjuk... de a fórum hangulatán is érződik, hogy ez már a végső elkeseredés. Egyre több régi motoros dobja be a törölközőt, veszti türelmét/hitét akár még a kormányban is... igaz utóbbit én nem bánom ;) Lényeg a lényeg, a féléves jelentés az utolsó esély, és ha nem fognak villantani, nagyon csúnya világ jön irdatlan beszakadással 400 alá... ha addig meg nem történik.Igaz a fejeseknek tökmindegy, alájuk raktuk a paripát, a pénzszivattyúk dolgoznak a NER-nek, a részvényesek kit érdekelnek ugye. Mostanra már elengedtem azt az összeget, amit ide betettem, jó esély van rá, hogy sosem látom viszont, de ha megjön a jelentés és nem csilivili eldobom ezt a seggpapírt bármekkora bukóm is lesz rajta.
ja a kígyó és a conchita wurst mrakodnak a koncon, jó étvágyat hozzájuk, vagy köztük... na léptem ez nem politikai dühöngő , én befejeztem, mindenkitől elnézést a nem opust érintő témáért :D
OPUS Global Nyrt.