Ez is benne van, de nem ez a lényeg. Ez nem pusztán róla szól. Ez csak egy pici szelete. Ami mit ad isten még kedvezően is sült el. (Persze korábban is megtehette volna, csak gondolom szólt a "főnök", h választás előtt be kell tenni a pénzt a "bankba", ki tudja mi lesz.) Azok a cégek iszonyat hasznot termelnek!!! Telis tele megnyert közbesz. projektekkel.
Törölt felhasználó2018. 02. 16. 08:40
Túl nagy itt az optimizmus. Az ilyennek nálam mindig szaga van. A nagy bizniszek nem pozitív várakozás mellett köttetnek. Hanem mint derült égből.. ez most itt be van árazva - ergo nem biztos hogy igazatok lesz!
És persze lesz 200 milla osztalék részvénye és egy közép európai szinten meghatározó cége. Hülye lenne 2 milliót piacin borítani. Kis emberek... jajj itt van 100ft nyerő, vegyük ki gyorsan.
Ez így van! Valaki felvetette, hogy majd el akarja adni ML a most hozzákerülendő 130 milla papírt. Minek adná el? A mészáros és mészáros 49%-a még mindíg fog neki elég pénzt hozni, és kb az eladott 51% on pedíg 44%-os tulaj marad. Mivel nő a befolyása az OPUSBAN. Viszont részvénycserével fog tudni nagyértékű dolgokat venni a cégbe akár ő is.
LOL Igen, lassan a Telenor kéri meg Jászait, hogy vegye már meg a magyar leányt :)
Törölt felhasználó2018. 02. 16. 08:34
Előzmény:
törölt hozzászólás
Oké. De ha mindenki látja azt a szuper jövőképet amiről diskuráltok, akkor miért nem vesznek bele. Most lenne értelme még. És annyira mégsem kapkodják..
Mutass egy komoly kapitalizációval rendelkező tőzsdei céget, amely több, mint 10 %-kal tud emelkedni egy nap! Ez már régen nem egy bóvli, speka papír. Menj az OTP-be, aztán nézd meg, hogy egy brutál jó éves jelentésre majd rallyzik a papír + 2 %-ot vagy esik 5 %-ot.
Jó reggelt! Szép nap lesz ma is. Jászai interjúja további megerősítést adott az irányról, a jelenlegi értékről, és a jövőbeli folyamatos akvizíciókról. Valakinek ha van kedve, azért megszámolhatná, hányszor hangzott el a stratégia(i) szó, én 100 felett tippelem:))) Egy dolgot tennék tisztába, mert több komment a Telenor Konzumhoz kerüléséről írt. Nem hinném, hogy a KOnzumhoz kerülne, kéretik újra meghallgatni, azt mondta Jászai, hogy az informatikai terület fejlesztése már a Konzumos konferenciás stratégiai anyagban is benne volt, ebbe tartozik a telekommunikáció is. Márpedig az infós cég az Opusban van. Na, erről ennyit. Van egy elméletem a tegnapi árfolyamról, bár lehet, hogy hülyeség. Az interjúval szerintem ma újabb jelentős árfolyamnövekedés várható. Ha tegnap 700-on, vagy felette zárt volna, egy mai esetleges limittel elérnénk/meghaladnánk a 805-ös csúcsot. Na, ezt akarták elkerülni szerintem. Az ilyen könnyen nem vihető át:) Szép napot, jó mozizást mindenkinek. Ja, és még egy. Akinek a tegnapi interjú sem volt elég (Tomi 140 ??), az most tényleg adja el ma nyerőben:))
OPUS Global Nyrt.