Sajnos csak most kerültem gép közelébe. A játékmester sikeresen kiütötte a stoppomat 650-en, így adtam neki néhány darabot. Ezúton üzenném neki, (remélem olvassa) hogy a többit csak jóval magasabb áron kapja meg.
Üdv! Én kb 211-es átlaggal ülök itt nyár óta. Nem is tudom miért nézem naponta az árfolyamot meg a fórumot, mert olyan k.ra mindegy h mi történik veszteni nem fogok. Segg kell a történethez, semmi más. Természetesen nekem is van egy elképzelésem, de ott még nem járunk. Jó lenne ha valaki lekapcsolná a netet áprilisig... :)
Mosolyogva olvasom sokszor a komoly szakmai alapon készülő elemzéseket.... Aztán mindig rá kell jönni,hogy ebben a papírban ez sza..t sem ér.Kedves tulajdonos társaim.Ez a papír nettó Fidesz,ami nekünk szuper,hisz további 4 évünk van itt.Abba gondoljatok bele,azért az nem lehet,hogy állandóan Mlkedjen-annak ellenére,hogy a hírek és a számok ezt borítékolják.Arra vigyázni kell,hogy ne legyen annyira büdös,azaz legalább tompítsák kicsit.Erre valók ezek az időszakok.Remélem,hogy nem vonjátok kétségbe,hogy mi az áprilisi szavazás végeredménye! De tovább megyek,lehet,hogy addig itt fogunk maradni,de majd utána...
200Ft-ot már tavaly június 30-án megért. Ezt már annyiszor kitárgyaltuk, hogy fizikai fájdalmat okoz az ujjaimban a nettó baromságokat állandóan korrigálni, úgyhogy ezt most megírtam ugyan, de én befejeztem. Add el, ha fosol.
Én is így gondolom még egyelőre, de az én előző variációm sem zárható ki egyelőre. Ha belenézünk a lapok közé, benne van sajnos. Na már ma többet nem írok, mert még tényleg kitiltásra kerülök. További szép napot mindenkinek !
OPUS Global Nyrt.