Minek? Van egy csomó cég, aminek van tárolója, ha ennek vége lesz úgyis tönkremennek, megvesszük ez egészet. Én kezdem a Mol-lal, már így is elég szépen benne vagyok...
Mindenki sokszor téved és mindenkinek sokszor van igaza is. Ezzel nincs baj. Pomperj viszont nem szokott pökhendi, arrogáns, másokat lenéző módon beszélni az egyet nem értőkkel (legalábbis nem ez az általános nála), többnyire csak írja a véleményét... De részemről ez volt az utolsó megnyilvánulás a témában. Mindenki okul belőle...vagy nem... Nem csak papírt, hanem embereket is árazunk folyamatosan.
Ez igy igaz, de ettol meg most neki van/lett igaza! Lassuk be, mindenki tevedhet, de nem a zuhanas a kemeny, hanem az erkezes, az nem mindegy mikepp kezeled.
Nagy a szar, nyakig er sajnos:( Bar a part azt mondta, nem lehet baj, mert a hazai elelmiszer lancok 80%-ban hazai termekkel dolgoznak...ezen jot mosolyogtam, kinomban.
Azért pomperj már annyiszor riogatott hogy egyszer egyszer bolond szerencsével is igaza lesz.. Ahogy emelkedni kezdett az otp mindig ujraszámozta a várskozássit.. Egyedül az ópiumban mondta elég szépen az esést ..az tankönyvi volt..
OTP Mol Richter Certifikát,részvény , certifikát terápiás topikja
8097.......száguldunk..