Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
addig is sávozgatás, igen...
---------------
nem.még nem próbáőltuk ki itthon a gépet..inkább csak tartaléknak vettük..hogy legyen :D - meg ha nyitunk esetleg máshol....vagy ha gyorsan kell egy gép......mindenből van tartalék gépünk is szinte...
jól mondja, sávozás lesz pénzégetéssel. Ha kint erővel megindulnak le akkor nálunk is lehet újra adni addig meg mozi. vagy kis tétben lehet játszani short+longot is de az melós.
Keveri már a fagyit?
kicsit feljebbre álltam be több helyre..lesz ez még feljebb is szerintem.
kinnt incsen rossz hangulat még.
két hét is szokott kelleni egy jobb tréd kifutásához...addig meg van idő, nem kapkodunk, mert az sosem vezet semmi jóra.
Ez megint csak panaszkodás a kimaradásból.
Az indexnek pont ez a lényege. Milyen csalódás? Igen a részvényről levágják az osztalékot, indexet kiigazítják. Ezért is fog felmenni a BUX örökké, és a legjobb komponensekkel, ezért fog majd még új csúcs jönni, még ha be is verik közbe 1-2évig.Ezért kell hatizni, nem részvényezni, de ügyelni kell a money managmentre
Igen. a kettővel ezelőtti rally pont 31.600 -ról indult...
ahhoz mondjuk kisebb pánik hangulat is kellene hogy elinduljon oda -lefele..vagy valami nagyobb nyugati esés. 1 % körüli esés..
ezért csak óvatosan építgetem a shortot.
Én a 80% lezártam, ma hacsak nem duplázódnak meg a részvények pluszba zárok, bár ahogy nézzem lehetett volna még nagyobb plusz. Mindegy a 20% várok. Így is tök jó:)
Én is adtam rá kicsit..kezdésnek..
Hát igen...naposon mintha most kezdene lefordulni...óráson is..
naposon meg tegnapi egy doji, és ha ma is piros jön rá, akkor trendfordító.
bepróbálok én is egy shortot most...
igen sokat jött fel a BUX és mindenkori csúcson is vagyunk.
Mtel esik, MOL esik, Richter esik..
OTP erős :_)
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!