Van benne némi logika, ez még full olcsó de jó a cég jövőképe, piacképes a terület ahol fejlesztenek. Szóval olcsón fel lehetne rántani az égbe az árfolyamot. Hathornak abban igaza lehet, hogy mindegyik kis papírral ez lesz, ami még olcsó.
Sajnos igazad van. Míg a két M.L. páros emelkedik(nem is akármennyire,
(Én is átcsoportosítottam, de nem innen) )addig míg valami fölfetrengető hír
nem jön az OTT részéről, itt oldalazgatunk.
Egyszer ellőbb vagy utóbb ez is startol, de rendesen. Remélem…
Páran eldobálták most a Konzum-Opimus rally miatt, viszont meg is vesznek mindent jelentősebb árfolyamesés nélkül. Elmúlt napokban is stabilan vették 34-35-ön. Következő rally remélem itt lesz, nagyon beszűkült a bollinger is, ideje lenne egy erőteljes kitörésnek.
Ez így igaz, gyorsjelentés már nem kötelező. Azért egy lábjegyzetben megemlíthették volna, hogy mostantól ők sem készítenek, csak a rend kedvéért. Na mindegy, ettől még felfelé várom a céget és a papírt. :-)
Igaz, hogy ma sokat eladtak, vélhetően az Opimus-Konzum miatt, de valaki veszi is keményen, azt is látni kell.
Úgy tudom változott a szabályrendszer a féléves jelentés a kötelező, a negyedéves választható. Kulcs Csepel konzum opimus sem tette közzé! Én ezekben vagyok s ők sem tettek q1t közzé.
ha holnap limittel nyit esetleg az Opimus és nem jut belőle senkinek, akkor jönnek ide is. :)
Én már annak is örülök, hogy ezt nem adták rommá, hogy fussanak Opimust, Konzumot venni.
Javuló tendencia, fejlődik a cég. Ha komolyan érdekel a papír, javaslom nézzél szét a honlapjukon, ott fent vannak a jelentések, gyors és évesek is. Meg láthatsz még egy-két más jelet is a fejlődésre. :-)
Itt sem ártana már egy árrobbanás, talán holnap!
OTTone