A Buda-Cash Brókerháznál a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozati cselekményt hajtott végre - írja az Index. Lépett a felügyelet A tudomására jutott visszaélés-gyanús esetek miatt az MNB ma közzétett végzésében azonnali hatállyal...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546
A felszámoló nyert. Mindenki belefásult, mindenki vár, mert nem tehet mást. Ez elmehet 1-2-3-4- évig is, csak a kártérítésre várva. Ez van és nem tehetsz semmit.
Kezd behalni a forum... már nem kezd, már - nem tulzás - szinte meg is halt, a régi fórumhoz viszonyítva ....Igazi oka : GYURCSÁNY, mert ki lehetne más....
Végre megérkezett a számlámra a Metatrader számlán lévő pénz.3 hét átfutási idővel 10 ezer Ft levonással a Budacash számlájáról történt az utalás.
Remélem mindenkinek hasonló jó tapasztalata lesz hamarosan.
Van mit kérdeznie,kíváncsian várom ha publikus lesz írd meg légy szíves.Bár szerintem a Réti egy pártkatona,a Matolcsy irányítja,szinte semmi önnálló döntése nincs,a felszámolással kapcsolatban.
mi is szurkolunk neked is, de én már kezdem elveszteni a hitemet.
Írtam a felszámolónak semmi választ nem kaptam.
3 ügyintéző, haha, nevetséges!!!
naponta elvileg 90 ügyfelet hívnak be azaz 1 hónap alatt 1800 ügyfél, ha augusztusban kezdték el a behívást metatraderesekkel kezdve akkor szeptember végére lezárul, utána a maradék kb. 8000 ügyfélre jövő év márciusáig kerül sor, utána a Beva + 3hónap még, azaz az végeredmény 2016 július.
Még néhány infó :
1. Utalási/átvezetési megbízás nyomtatványon deviza esetén kérték az IBAN számlaszámot, forint utalás esetén elég volt a 3×8 bankszámlaszám.
2. Az Utalás/átvezetés-nél a tranzakció ktsg-ét levontáka követelésemből.
ez pl: 13000 Usd-nél 34 Usd ktsg
és 2.800.000 Ft-nál 14.000 Ft ktsg
3.Kérelem ért.papír szla megszüntetésére nyomtatványt is adtak, amit ha már megérkezett a célszámlára a pénz visszaküldhetek. Természetesen addig van havi szlavezetési díj.
4. Amikor megérkezik a célszámlámra a FT és Usd , megírom.
A megkaptad alatt azt érted, hogy megérkezett a célszámlára?
Ha igen , mikor történt az utalási/átvezetési megbízás aláírása?
Tényleg egy hónap az átfutási idő ?
Mennyi ügyfelet rendezhetnek le ? Úgy hívtak be, hogy 12-16 óra között legyek ott.
Ha a napi ügyintézésnek is ez az időtartama, akkor szerintem 1 ügyintéző 3-5 embert tud óránként.
Akkor : 3 ügyintéző × (3-5 ügyfél/óra ) × 4 óra/nap = ( 36-60 ) ügyfél/nap.
Megj: Ha esetleg délelőtt is van ügyintézés, akkor lehet több is.
Igazán köszi ezt ,hogy ezeket így megírtad most nekem igen sokat,de azt véletlenül nem tudod,hogy a portfóliókat,hol kezelték,ha nem gond megkérdezem hát,ha tudsz róla valamit Depose pénzpiaci jegyekbe volt fektetve és D- sorszámú kincstár jegyekben?Nagyon köszi,hogy felnéztél és segítettél nekem remélem,hogy a jó isten is mindig ilyen segítőkész lesz veled ameddig csak élsz,köszi tényleg ,hogy írtál és ezeket megírtad nekem...
Nézd, ha olvastad a hivatalost, akkor szinte mindent tudsz, csak tő szavakba, USA részvények SAXO bank kezelte (vita van a kiadásnál), magyar részvények hiányát még nem közölték de felsorolták miből van hiány, állampapírokat is felsorolta a f.b.
A Gran Capitál az fx ügyletek fedezeti-számláját kezelte, itt meg volt minden pénz...
Értelek oké,sajnálom,hogy nem figyeltem,de nem voltam itt és ezért nem is bírtam egész nyáron dolgoztam és nem jutott időm sajnos ,hogy megnézzem,hogy ti itt miket írtok...Lehet,hogy az én hibám,de úgy voltam vele,hogy ha van valami hivatalos dolog azt elolvasnom,de ide már nem bírtam feljárni,sajnos pont ez miatt,mert nem értem rá...Kicsit bántó,hogy ezeket írtad,de van igazad is,meg nem is...De ezért téged én nem hibáztatlak...Nem haragszom,meg mert nem is tudnék,hiszem ugyan olyan károsult vagy mit sajnos én...Sok sikert kívánok mindenkinek,hogy vissza kapja amilyen van,de tényleg ezt kívánom mindenkinek...Csak a jót lássuk és ne a rosszat...:D De azért remélem,hogy még írtok itten...Mert azért én kíváncsi vagyok,hogy ha valakinek volt portfóliója az is megkapja e majd a pénzét,vagy azoknál,hogy van,meg ha volt dollárban részvénye akkor azt,hogy adják vissza az illetőnek..
Ne haragudj napok/hetek óta erről is írunk/drukkolunk egymásnak, mindent részletesen kitárgyaltunk hol, milyen befektetések vannak, ha vennéd a fáradságot vissza tudnád keresni.... nem bántásból de jobban figyelemmel kísérhetnéd saját pénzügyeidet!!!
Nagy bajban a Buda-Cash - Mi lesz az ügyfelek pénzével?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=210546