Orbán Viktor miniszterelnök szerdán az M1 Az este című műsorának vendége volt, ahol értékelte a kormányzati ciklus eredményeit. Az eddig hangoztatott eredményeken kívül ígéretet tett a devizahiteleseknek: a még bajban lévő devizaalapú...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=197046
Az igazi segítség az lett volna, ha kiszámítható, koherens gazdaságpolitikát folytatnak és akkor az euró nem ment volna 265-ről 312-ig, a svájci frank pedig 180-ról 255-ig. Ez lett volna az alap.. ennyi. De 2/3-dal csak és kizárólag a saját hatalmuk bebetonozással foglalkoztak bármi áron. Ez így egyes alá.
Ezért kell mindenkinek elmenni szavazni, hogy ne történhessenek meg ennél még súlyosabb dolgok ebben az országban!
Nekem is volt hitelem és kifizettem úgyhogy tudom milyen az, de sokkal kevesebben lennének bajban ha annak idején
nem annyit vettek volna fel hitelt amit a szemük kívánt hanem amit a zsebük elbírt !
Mert nagyon sokan úgy vették fel a hitelüket hogy azt még pont tudták fizetni csak épp arra nem gondoltak hogy 20 évre felvenni nem csak a mostra kell gondolni!
Ja.Kötelezővé teszi a belépést az árfolyamgát rendszerbe, az adós növelheti a törlesztés futamidejét vagy a törlesztő részletét a gyűjtőszámlán felhalmozodott adósság miatt.
De a lényeg: az állam devizában nyílvántartott kitettsége csökken!
Mi az,hogy még bajban lévő??? Orbán Viktor miket beszél??? Eddig sem segített semmit csak lehetőségeket dobott fel amiben a bankok nem voltak partnerek. Az senkinek nem segítség, hogy egyesek ( akiknek egyébként is volt pénzük és nem a lakásukat és a megélhetésüket lopta el a bankok uzsorakamatnak az uzsorakamatja )vissza tudták fizetni a kölcsönt.Amit eddig tettek a devizahitelesekért az nem volt más, mint hogy belezavarták az egyébként is nehéz helyzetben lévőket a hitelcsapdákba, mert mindenki szeretett volna szabadulni ettől a rablással egybekötött hitelektől és egyetlen bank sem állt hozzá úgy, hogy meg legyünk segítve. Mi is már majdnem kifizettük azt az összeget amit kézbe kaptunk és mégis a bank a duplájánál is többet követel. Ez kinek segítség? A bankoknak persze. bajban lévőnek meg csak a rettegés.
Itt van Orbán nagy ígérete a devizahiteleseknek!
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=197046