Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Hat ezeken nem kellett volna gondolkodni.. Mire leírtam az aranyat,4015-ről fel is ugrotz 4023-ra.. Dak is -05%-ről-0.3-ra.. Meg nasi is.. Egy-egy longot akartam mind a háromra.. Csak pont váltás volt a melóhelyen.. Mindegy.. Szerintem mindháromba belevesznek,úgy tűnik..
Az arany jól be lett harangozva a multkor,fel is ment szépen 3970-ről 4200-ig,de aztán onnan szépen vissza is hullott.. A kamatemelési varakozással hozták összefüggésbe a mozgását..Amikor olyan adat jön,ami nem indokolja a kamatemelést,akkor szarnyalni kezd,amikor meg nem,akkor visszahullik.. Eredetileg 4000 alatt venni akartam..Lehet amúgy,hogy ma fordulni fog..Nem léptem meg egyelőre ebben a negatív hangulatban..
OTP topicba beleolvashatsz, megmondtam 19 óra után ha már longba tudna fordulni robotba, csinál egy + likviditás kört: ez a dupla alj, és onnantól nap végéig csapatja. https://www.investing.com/indices/nq-100-chart
1-2x megveszik a bezuhanást, .3jára meg nem, és -600-ig meg sem áll. amit nyersz a maszatolással 50-100 akat, azt a 3. alkalommal kamatostul letérdeled. 25900-ról ki shortolt? Senki. 1000 pont oda. Ki longol? 24800-24900- emelkedett 200-akat, ma 400-at, és már rögtön long vna, pont most kellenne rommá verniük, kivenni a nyerőt, ők nem ezt teszik, amit ti, hanem tartják. 25120-ról meg 1 perc alatt -160 24960-ig. Így longoljak? Longba állok, 5 perc múlva 24880, majd 15 perc múlva 25040. ÉRdekes.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?